[]

kadıköy'de akşam yemeği tavsiyesi

açıkçası gönül alma yemeği olacağı için önemli.
alkollü olması tercihim.
benim aklıma levi şarap evi gelmişti. buraya önceden gitmiştim, hoş bir yerdi.
bir arkadaş ise agaphia diye bir yer önerdi. fena değil dedi.
sizin bu iki yerde tercihiniz neresi olurdu? ikisini de boşver şuraya git derseniz o da olur..

 
Ikisine de gitmedim ama dostun sarap seviyorsa viktor levi, ege seviyorsa agapia. Gittiklerim icinde benim onerebilecegim birtat lokantasi var cigerleri ve mezeleri lezzetliydi epey.


  • reavelyn  (11.04.16 15:24:25) 
Rexx sinemasından bi üst sokağa doğru yürü sağ köşede burger kingin hemen yanında güzel bi mekan var alkollü. içerde oturursanız ambiyansı falan gayet hoş bi yer üst katı da vardı sanırım.


  • KidLazer  (11.04.16 15:26:36) 
moda çay bahçesine doğru inerken sağda "yer" diye bir yer var. hafif loşlu falan.


  • naberabi  (11.04.16 15:28:53) 
aida da çok hoş. önceden rezervasyonu unutmayın. www.zomato.com


  • freya  (11.04.16 15:38:46) 
aida diyecem ama popüler yapıp ağzına sıçacaksınız diye çok korkuyorum


  • tchuck  (11.04.16 16:01:00) 
çıya


  • Sandman  (11.04.16 16:04:10) 
kidlazer'ın söylediği yer mychef


  • reavelyn  (11.04.16 17:08:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.