[]

samsung s6

alınır mı?

'alınır'lara ihtiyacım var zira samsungcuyum :\ :)


 
elmacıyım, s6 edge aldım kampanyalıydı yanında gear s2, 4 aydır sıkıntı yok, memnunum ama fotopraf kaliteisni sevmedim. param olsa iphone alırdım.


  • VickVickyVale  (11.04.16 14:57:59) 
hafıza kartı takamıyormuşsun. ona göre karar ver.


  • sutlu nescafe  (11.04.16 14:58:23) 
gayet güzel AMA batarya-pil ömrü problemi var diyordu arkadaşım. Mesela S7 hem pil, hem sd kart slotu, kamerası vs. çoğu bakımdan daha "düzeltilmiş" bir telefon olarak çıktı. Alabiliyorsan s7 ya da note 5 alsan daha iyi sanki.


  • rodriguez2  (11.04.16 15:00:46) 
32 gb dahili hafıza bana döke saça yeter, fazlalıkları buluta atıyorum zaten. batarya meselesi de ''saç dökülmesini kesinlikle önleyen şampuan'' markaları gibi, hepsi devrim iddiasıyla geliyor ama 2-3 aya piyasa ortalamasına iniyor. note 5 hosuma giden bi telefon ama iş yerinde müdürüm aldı 2 gün önce, günlerce goygoyunu çekemem şimdi benden mi gördün len diye. 3 sene götürse beni yeter s6.

foto kalitesi ise, note 5'in kamerası hosuma gittiydi o ayarda bir seyse sorun olmaz benim icin.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (11.04.16 15:11:55 ~ 15:12:48) 
eğer düşünürseniz uygun fiyata s7 edge satıyorum. daha çıkalı 2-3 hafta oluyor telefonun.

www.eksiduyuru.com
  • mr.goodcat  (11.04.16 15:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.