[]

hesap işletim ücretinden kurtulmanın bir yolu var mı?

banka hesaplarında para tutmuyorum genelde. ancak belli bir ödeme yapmaya kalktığımda mecburen hesaba para atıyorum ancak hesap işletim ücreti diye şak kesiyorlar hemen. bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır?

atıyorum hesabı kapatıp başka bir hesap açsak. bunu belirli sürelerde yapsak yeni hesaptan sanırım 1 sene falan alınmıyor. ne düşünüyorsunuz?

enpara, cepteteb gibi olayları biliyorum. her şey ücretsiz. benim bahsettiğim normal para kesilen hesaplar.

 
faturalarınıza otomatik ödeme talimatı verirseniz kesmiyor bir çok banka.


  • givemesomesubstance  (11.04.16 11:49:00) 
Akbank iki otomatik ödeme talimatına, kaç tane hesabın olursa olsun hesap işletim ücreti almıyor.


  • agluna  (11.04.16 13:46:21) 
ayrica otomatik ödeme talimatinda sürekli olarak para bulunmak zorunda. para olmadigi durumlarda fatura meblagi tahsil edilemediginden banka tarafindan bu durum haber verilmiyor. sonrasinda su ya da elektrik kesintileri baş gösterebilir.
yasayanlar oldu bu durumu.
bakiye kadar güler yüzlü hizmet..
  • 1adam  (11.04.16 13:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.