[]

iç mimarlar, zevkime güvenirim diyenler gelin

yaw şimdi benim salon gri-sarı karışımı bir kombine sahip. www.hertur.com.tr gibi. (fotoğraf renkleri anlatmak içindir)

gri rengin ve sarı rengin tonu buna yakın. koltuk rengi gri, üzerindeki yastık ufak zamazingolar sarı falan. hardal sarısı diyorlar galiba buna. tv ünitesini de bu ikisinin kombini yaptık. spor bir model. duvarlar şampanya rengi.


halıyı ne renk alacaz karar veremedik. halı örneği mi gösterirsiniz , yoksa şu renk olsun mu dersiniz bi yardımcı olun be?

halıyı da oturma grubunun grisine benzer bir gri renk alayım dedim ilk başta ama ofis gibi mi olur diyorum. yoksa sarı mı almalı. 1-2 kişiye sordum krem-kirli beyaz gibi bir şeyler al dediler ne alaka bilmiyorum ama baya popüler bir cevaptı krem rengi.


hadi bakalım. bi yardım edin şu abinize-kardeşinize

 
sarı alın, açar rengini biraz odanın


  • neo  (10.04.16 23:08:18) 
Kırmızı Şarap rengi güzel olur gibime geldi. Belki içinde gri sarı desenler de olabilir. Ama oda çok aydınlık değilse sadece şarap rengi daha da boğar, karanlık gösterir :)


  • dene  (10.04.16 23:19:36) 
vişne çürüğü / şarap / bordo, bu vesileyle @dene +1


  • her giriste sifresini unutan adam  (10.04.16 23:35:47) 
www.google.com.tr
sunun gibi bisiy bence guzel olur, krem rengi hali diyenlerin evden disari cikmayip 7/24 temizlik yaptikarini dusunuyorum, krem rengi hali alirsaniz hayat zindan olur valla. siz koyu renk ustunde de belli belirsiz basit bir desen olan alin, yine de leke olma olasiligina karsi. www.apexhali.com bu da guzel mesela.

  • mavicorap  (11.04.16 01:54:08) 
Mimar olarak bordo diyorum :)


  • lallala  (11.04.16 14:12:41) 
pembeden bordoya dogru diyorum. kullandiginiz gri ve sari biraz soluk tonlar oldugu icin koyu kirmizi tonlar daha guclu durur, hos olur. sarap+1 yani


  • jimicik  (11.04.16 14:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.