[]

X Mbps'ye kadar internet hızı

Şimdiye kadar hep uydunet kullandım, hızlar sabitti.

Kuşada'sına taşınıyorum, burada sadece TTnet ve türevleri var. TTnet görmeyeli kendini aşmış, 100 Mbps'ye kadar paketleri var:
bireysel.turktelekom.com.tr

Bunların "100 Mbps'ye kadar" ve benzeri paketlerinde genel olarak hız dalgalanmaları nasıl?

Hız testi falan yapmış olanlarınız var mı, özellikle İstanbul dışı şehirlerde? Bu değerler ne kadar güvenilir oluyor?

Bi de başvurudan önce gelip hız testi yapıyor mu bu firma? Yoksa 100Mbps parası alıp "ay orada 4 mbps hız varmış, ama iptal edemezsiniz" mi diyor?

 
gidiceğin yerde destek veriyor mu ona bak önce, ben istanbulun göbeğindeyim hala fiber yok burda.


  • masa penisi  (10.04.16 23:02:48) 
ttnet müşteri hizmetlerini ara ilk önce kardeş. adresi ver. dairenin alt yapısı maksimum ne kadar hızı destekliyor ona bi baktır. adresi soruyorlar sonra söylüyorlar sizde şu var diye. yüksek ihtimal fiber yoktur boşuna hayal kurmamış olursun. onun dışında öyle aman aman dalgalanma olmuyor. vaad ettikleri hızı genelde veriyorlar ama akk var işte çok da bi sike yaramıyor.


  • syozkn  (10.04.16 23:05:27) 
web sitelerindeki saçma uygulamaya göre: fibernerede.turktelekom.com.tr
bulunduğum yerde hiper internet varmış. bu varsayımla yola çıkıyoruz şimdilik. başvuru sırasında netleşecek. sitede bina seçemiyoruz, haritada bir nokta işaretliyoruz.

  • harzem  (10.04.16 23:06:27 ~ 23:08:35) 
Hiper yani vdsl var demek. Teorik olarak tarifenin maksimum hızını verir vdsl ama sonuçta işin içinde bakır kablo da olduğundan kablo kalitesine gore sonuç değişebilir. Denemeden bilemezsiniz maalesef.


  • orient blue  (11.04.16 00:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.