[]

cv'mi kontrol edebilecek ik'cı var mı

s.b anlam veremediğim bazı meseleler var acaba cv'de bi mesele mi var kimse dönmüyor :d




 
torpillerin var mı? önemli olan o. cv üç aşağı beş yukarı standarttır.


  • forvendetta  (10.04.16 22:23:43) 
torpilim yok


  • masa penisi  (10.04.16 22:25:07) 
ben bir sürü kurumsal şirkete felan başvurdum. hepsinden ret cevabını aldım. bütün ik'lar herkese şirin görünmeye çalışırlar fakat çoğu torpilli adamı alır şirketlerine. kafanda belirlediğin bir yer varsa ona yoğunlaş ve içerden adam bulmaya bak başka türlü çok zordur.


  • forvendetta  (10.04.16 22:32:45) 
abi torpil bana çok uzak staj için gireyim içerden fethedip blitzkrieg yapayım diyorum staj bile bulamıyorum :d


  • masa penisi  (10.04.16 22:38:42) 
uzun zamandır kabullenmek istemiyorum bunu ama sanırım @forvendetta haklı. ben de bir süredir kurumsal şirketlerin staj/trainee programlarına başvuruyorum, sadece bir tanesinden geri dönüş oldu. muhteşem değil ama ortalamanın üzerinde bir üniversiteyi bitirmiş, yüksek lisans öğrencisi bir tane adamım. ingilizcem de gayet iyi. staja bundan çok çok daha iyi/kötü kim başvurabilir arkadaş? staj lan bu staj. aşağı yukarı aynı ayarda insanlar başvurur buna. galiba işin şekli gerçekten bu. elinden tutacak birisi olması gerek demek ki.


  • naberabi  (10.04.16 22:44:59) 
1. hobilerini yazma
2. çalıştığın firmada ne iş yaptığını abartmadan ama kurumsal bir ağızla ballandır.
3. son çalıştığın yerden neden ayrıldığını yaz.
4. Satışçıysan dışa dönük girişken biri olduğunu belli edecek cümleler kur sosyal olduğunu bir şekilde belirt. mühendis isen titiz ve detaycı olduğunu anlat.
5. proje kelimesine bayılırlar. yaptığın işlere bir proje adı bul ve şu projede çalıştım yaz.
6. bazı işlerde çok iş değiştiren makuldür yazılım gibi. bazısı da sabit adam sever. cv de vereceğin izlenim buna göre değişir.
  • rastinon  (10.04.16 23:44:22) 
ik'cı değilim ancak almanyada çok fazla iş görüşmesine girdim ve 2 farklı iş fuarında CV'mi uzmanlar tarafından yeniden düzenlettim. istersen kişisel bilgilerini silip gönder dm ile bi bakiyim

hobilerini KESİNLİKLE yaz üst mesajda ilk gözüme çarpan şey.
  • KidLazer  (11.04.16 01:59:00 ~ 01:59:23) 
mail adresin crazyboy_98 gibi olmasın mesela.
yazım hatalarına dikkat et.

  • hushhush  (11.04.16 08:12:45) 
bu ülkede özgeçmişine referans olarak yazabileceğin veya ilgilendiğin şirkette çalışan yağlı bir dayı/amca yeryüzündeki en kaliteli üniversiteden 4.00 gpa ile mezun olmandan daha etkilidir. bunu aklından çıkarma


  • edaddy  (11.04.16 11:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.