[]

Kölelik teklifi aldım galiba

"dünya çapında faaliyet gösteren bir online oyun şirketinin online müşteri hizmetleri işlerini yürüten bir şirket"ten garip bir şey geldi bana
Adamlar diyor ki gel 7 gün çalış. Hafta içi tam, hafta sonu yarım gün.
Yani çalışma saatleri fix belli ki, full time iş bu baya. full ne kelime, full her şey dahil+++.
Buna karşılık diyor ki "ödemeler çalışılan saat baz alınarak hesaplanır".
¿?¿?
Ben bu işten bi bok anlamadım.
Oyuncular ticket gönderecek, onlara falan bakıcam heralde orası tamam da gerisi bir muamma. Uyuyosa sana gel görüşelim diyorlar.
hayat.avi mi ne bu? ne diyosunuz

oyunun ne olduğunu bilmiyorum bu arada ama ileri derece ingilizce falan muhabbeti yapıyorlar paso. Metin 2 falan çıkmaz heralde diye düşünüyorum.

 
Haftanin 7 gunu calisilir mi?? Hic bulasmazdim.


  • stavro  (10.04.16 21:26:35) 
git bi görüş sonra kabul gene etmezsin.
baktın tatlı bir iş yaparsın.

  • Alt4y  (10.04.16 21:27:56) 
"ödemeler çalışılan saat baz alınarak hesaplanır" sıkıntılı bi cümle.

ama en azından git bi görüş +1
  • freetakilir  (10.04.16 21:29:38) 
Bdsm beklentisiyle gelip hayal kırıklığına uğrayan sadece ben miyim?

Yine de görüş +2.
  • yirmisantim  (10.04.16 21:30:54) 
Günlük çalışma miktarın bellidir diyelim 10 saat fakat hangi saatlerde çalışacağın sana kalmış anlamına geliyordur. Neden? Çünkü bazı online işlerde çalışma saatleri esnektir.


  • neotunc  (10.04.16 21:31:56) 
okuldan bi öğrenci arkadaşım yapıyodu böyle bi iş. günde 1-2 saat pc başında oyunun haberlerini ve duyurularını ingilizceden türkçeye çevirerek ayda 400 dolar kazanıyodu. ihtiyacın varsa üstüne git bi fiyat al bakalım.


  • victum  (10.04.16 21:34:26) 
bizim arkadas yapiyordu bu online oynanan kumar oyunlarinda ekstra chip satiyordu ve destek sagliyordu (soru,yardim) gercekten pc basindan kalkamiyordu. para para da yani izin vs. olmazsa kotu is.


  • evimin paspasi  (10.04.16 21:41:11) 
Belli olmaz, yabanci bir sirketse saatlik ucret almak avantajli bile olabilir. Maasli calisan olayi her ulkede ayni sekilde islemiyor; ornegin Amerika'da cogu yerde maasli calisanlar gec vakte kadar calissalar bile maasli olduklarindan fazla mesai parasi almiyorlar (yerine gore degisir ama turkiyedeki gibi degil). Ama saatlik calisan her saatinin parasini aliyor. Bir gorus bakalim.


  • robokot  (10.04.16 23:16:23 ~ 23:16:55) 
özellikle bilgisayar/tablet ile masa başına bağlı kalmadan çalışabileceğin, saatte bir ticket kontrolü ile götürebileceğin bir iş ise, tatlı bile olabilir.


  • babilbaligi  (11.04.16 09:39:17) 
detaylarını öğrenmeden yorum yapmak çok zor. full masa başı olmayabilir. laptop vs gibi uzaktan erişim ile sorunları çözebilirsin belkide.


  • sarlatan  (11.04.16 09:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.