[]

sütyen tavsiyesi

severek yumuş yumuş kullandığınız desteksiz sütyen önerilerinize açığım




 
Marks&spencer in herhangi bi modeli.


  • kuehles blondes  (10.04.16 19:02:01) 
Kesinlikle marks&spencer. En son indirim de vardı ikincide %30.


  • nice tnetennba  (10.04.16 19:04:02) 
La senza .


  • cabiday  (10.04.16 19:07:48) 
boynerden almıştım bir tane. markasını hatırlamıyorum. kullandığım en iyi sütyendi kendisi. 100tl gibi bir şey vermiştim ama değdi. boynere bak.


  • ruhen hastayim ben  (10.04.16 19:39:38 ~ 19:39:55) 
Yukarıdaki Marks and Spencer cevaplarına gerçekten inanıyorum, arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyorlar ama ben kötü deneyimler yaşadım M&S ile, "Benim derdim ne, niye benimkiler böyle oldu" diye sorayım. Büyük olasılıkla sorun sutyende değil, bende ama yine de yaşadığım rahatsızlığı anlatmak isterim. Hem belki aynı durumu yaşayan vardır diye, hem de alırken dikkat edilmesi gereken bir husus olarak. Arkadaşlarım da çok önerdiği için gittim, üç tane aldım. Gerçekten sağlam, o konuda bir sorun yok; normal, klasik, dümdüz, üç renkte (ten, beyaz, siyah) sutyen aldım.Hatta beyaz ve ten olanı ikisi bir arada satılanlardandı. 4-5 ay sonra üst tarafından dışarı doğru kıvrılmaya başladı. İlgili görseli bulamadım, ben çizeyim. Paint terk bir şey ama anlaşılır herhalde.
i.hizliresim.com
Kıvrılan kısım, çizdiğim şekilden biraz uğraşılırsa anlaşılacağı üzere, hem t-shirt'ü tutup yukarı itiyor hem de durduk yerde olmaması gereken bir sutyen boşluğu yaratıyor, cup kısmını tam saramıyor. Şöyle oluyor.
1.bp.blogspot.com
Ama bunun serti.
Haliyle böyle olunca "Benim cup'ım bu değil bu markada galiba, cup kısmından küçüğünü alayım" dedim. Onun da üst kısımları birkaç ay sonra lale gibi açılmaya başladı. O hem kıvrıldı boşluk yarattı, hem de içerideki kısmı bastırarak sıktı. İyice komik oldu. Düşün ki, hem bastırılıyor yukarı fırlıyor ve potluk yaratıyor, hem de dışarı kıvrık olduğu, boşluk gibi duran bir üst kısmı var. T-shirt üstünden push-up doldurmaya çalışıyormuşum gibi görünüyor. Kendi üstündeyken de "Küçük mü geldi, büyük mü geldi, anlayamıyorum" diye tepki veriyor insan.
Sonuç olarak evimde 4 tane yukarı kısımları dışa doğru çiçek gibi açılmış sutyen var ama kalan kısımları çok sağlam. Belki modelden dolayı öyledir ama klasik sutyen işte, daha klasiği ne ki? İnsana "gizli mutsuzluk" yaşatıyor.
s-media-cache-ak0.pinimg.com
Yine de kalan kısımların sağlamlığı çok güzel ve çok rahat, belki sorun modelindedir. O nedenle, arkadaşlar modelini ekleyebilirse hem size yardımcı olabilir, hem de ben de son bir şans vereyim M&S'ye.
Şu ana kadar Kom ile hiç sorun yaşamadım. Bir de Yeni İnci'nin üçgen-kumaş sutyenlerini çok seviyorum.
www.mark-ha.com
Bir de Calzedonia'dan 100 TL verip fantezik bir sutyen almıştım. O kadar rahat çıktı ki, giyilebilir (üstünden rengi, deseni belli olmayan) şeylerin altına hep giyiyorum.
  • aychovsky  (10.04.16 19:45:37 ~ 19:58:18) 
pentide de var ben en son ordan aldım bayadır kullanıyorum çok rahatlar.


  • sta  (10.04.16 19:59:22) 
kom


  • kakao  (10.04.16 20:09:14) 
Marks and spencer

Usenmedim saydim 10 sutyenim var burdan, birinde bile sikinti olmadi. Indiriminde 50 liraya 2 tabe almistim <3
  • la noix  (10.04.16 20:13:30) 
Kom +1

Kalıpları tam uyuyor ve oldukça rahat.
  • bfm  (10.04.16 20:54:45) 
ruhen hastayım ben'in dediği triumph herhalde


  • sayns  (10.04.16 21:11:27) 
Marks&spencer a triumph da eklemek isterim.


  • kuehles blondes  (10.04.16 22:01:10) 
marks&spencer +1


  • hushhush  (11.04.16 08:22:01) 
La Senza Türkiye'de var.


  • hushhush  (11.04.16 08:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.