[]

telefon alacağım, hangi model alayım?

merhaba duyuru halkı,

samsung kullanıcısıyım 2 senedir. telefonum son nefeslerini veriyor, yeni bir telefon almak istiyorum. iphone 6s'e bi niyetlendim ama android'le devam etmek istiyorum.

aradığım 3 kriter:
-yüksek depo alanı
-3000mah üzeri şarj
-hızlı çalışması
-büyük ekran (5 inç ve üstü ideal)

bu şartları sağlayan bir telefon arıyorum. bütçem 3000 tl. samsung dışında tüm markaların modellerine açığım. cevapları tikleyeceğim, yardımınıza muhtacım.

 
Huawei mate 8, galiba tr de satışı yok ama süper telefon.


  • ilkdefa  (10.04.16 15:13:29) 
xiaomi mi note pro


  • icim urperiyor  (10.04.16 15:16:23) 
Samsung bakmıyorsanız sony'e yönelin, z5 premium veya z5 iyidir.


  • atom karincanin torunu  (10.04.16 15:23:40) 
Sony cidden efsane telefon. Z5 işinizi fazlasıyla görür


  • bir nick var benden iceri  (10.04.16 15:43:26) 
sony z5 veya z5 premium diyerek katiliyorum. ben kucuk ekran sevdigim icin z5 compact aldim ve acayip memnunum. ozellikle kamerasi cok iyi. batarya iyi. yuksek depo alani mevcut, icinde 128gblik kart var dahili hafiza disinda. bir de parmak izi sensoru cok basarili ve konumlandirmasi super. tek kotu tarafi isinmasi, havalar sogukken ben bu ozelligi isinmak icin kullaniyodum itiraf ediyorum ama simdi yazin gelisiyle bi dusunce aldi tabi. ee isinirsa isinsin nolucak diyebilirsin, cok isinirsa misal birkac dakikadir surekli fotograf video son kalite kullaniyosun, telefon yavasliyip o app i kapatabiliyor. bunun disinda bir sorun yok.


  • mavicorap  (11.04.16 09:26:29) 
aylık gelirinizi merak ettim.
bir telefona 3bin lira vereceğin zaman için yanmayacak mı?

  • straples  (11.04.16 09:31:00) 
@straples hayır yanmayacak, işim dolayısıyla sürekli kullandığım bir cihaz ve bir kez alınca en az 2-2 buçuk sene kullanıyorum. bu da ayda 100 liraya tekabül ediyor, ki bu çok yüksek bir miktar değil.


  • makinesoguk  (11.04.16 16:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.