[]

Sinemada ya da tiyatroda trollerle karsilasiyor musunuz?

Cuma aksam Kadikoy'de oyunu izlerken biri anira anira guluyordu, en sonunda oyunculardan biri tiyatroyu kesip izleyiciye laf atti ama o kisi bir sure susup sonra anirarak gulmeye devam etti.

Gecen de sinemada biri oyuncularin bir sonraki sozlerini tahmin etmeye calisiyordu. Birileri sessiz olalim falan dedi uyardi ama aksiyonlu bir sahnede evet evet demeyi birakmadi.

Karanlikta kim olduklarini goremedim. Bu kisiler sanat trolleri mi? Siz de ayni durumla karsilasiyor musunuz?

 
seneler evvel alkent'in içindeki sinemada Hıncal Uluç bütün film yanındaki kızlarla konuşmuştu.
2 dakika susamadı, her kelimeyi tahmin etmeler falan
onun haricinde görmedim, duymadım
  • Corc  (10.04.16 09:26:56 ~ 17:10:16) 
Ben de hic karşılaşmadım ve umarım karşılaşmam, eğer öyle bir amaçla yapılıyorsa çok saygısızca ve üzücü.


  • turuncu tonlarda  (10.04.16 10:09:08) 
bunların hepsi gelip beni buluyor ama yaptıkları trollükten değil seyir adabı bilmemekten, evde dizi izleme alışkanlığıyla toplu gösterimi ayırt edememekten. tiyatroda 3. sırada oturup oyun sırasında telefonla konuşan, oyunun en yükseldiği yerde oyuncunun repliğini kesip tek başına alkış koparmaya çalışan... gerçekten o oyuncuyla cosmuş olsan bir sonraki sözün heyacanından zaten donakalırsın amaç sadece ilgi çekmek.

bir anımı da iliştireyim: türkçe ve ingilizce altyazı ile, tek gösterim yapılan filmi ispanyolca bildiğini göstermek için yanındaki kadına çeviren insana rastladım. troll değil, görgüsüz. çıkışta 1 kez izleme şansı bulunan filmi evde internet üzerinden dizi izliyormuşcasına katledecekseniz neden özel bir gösterime katıldınız diye sordum kibarca. kadını etkilemek için gösterdiği ispanyolca performansı kadının "iğrenç miyiz" bakışına döndü. evet hala öfkeliyim bu çiftimsilere!
  • madarch  (10.04.16 10:26:47) 
ahhaha,

yillar once home alone I filmini izlemistik sinemada. film bittiginde butun salon ayaga kalkip alkislamisti, iz de ne oluyo diye bakip ayaga kalkip alkislayanlara katilmistik. ahhaha, sanki tiyatroymus gibi ve macaulay culkin bizi duyacakmis gibi...

ne kaddan salakmisiz!

aklima bu geldi
  • exlibris  (10.04.16 13:47:09) 
izleme adabı kalmadı
konserlerde müzisyenler şikayetçi gürültüden.
benim şimdiye kadar karşılaştığım en garibi şebi aruz törenini izlerken sürekli konuşan aile idi böyle saçma sapan bir şeydi.
  • fasulyek  (10.04.16 13:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.