[]

Ben bilgisayardan anlarım arkadaş diyorsan gel kanka

Bir bilgisayar alıyorum İKİNCİ EL

Samsung Ativ Book 9 (NP900X3E)
Ultrabook , Ağırlık 1.1 kg

Intel Core i7 3537u 3. Nesil İşlemci
Intel HD4000 Graphics Ekran Karti
4 GB RAM
256 GB SSD
13,3" FullHD Ekran

Kutusu, faturası var.
Ocak 2017'ye kadar garantisi var.
Ekranın sağ üst köşesinde dış kaportada minik bir eziklik var. Direkt fark edilmiyor.
Fotoğrafı da bu: i.hizliresim.com
Yandan incelik şeysi: i.hizliresim.com

Ben buna 1.700 papel sayıcam.
Sizce yanlış mı yapıcam?

 
harici ekran karti yoksa yanlıs yapican gibi


  • valkin rockefeller  (10.04.16 00:54:53) 
@valkin rockefeller;

harici ekran kartına ihtiyacım yok. oyun oynamak için gereken başka bilgisayarlarım var. bunu tamamen taşınabilirliği sebebiyle alacağım. blog falan yazacağım bununla. ayrıca harici gpu olursa pili daha hızlı biter. bu haliyle 4 saati görüyormuş makine.
  • straples  (10.04.16 00:59:51 ~ 01:00:13) 
@ananiyimioguz;

normalde, sıfırı 9 saat batarya ömrü vaadediyor, o yüzden gider o kadar. cihazın içinde cihazın yarısı kadar batarya var. macbook konusuna gelince benim için şu an en önemli kıstas ağırlık. macbook air derseniz bu paraya zate yok. ayrıca windows dışında bir işletim sistemi kullanamıyorum alışık değilim.
  • straples  (10.04.16 01:30:59) 
Maksimum nekadar ram konabiliyor? Şu an kaç slot dolu. İki tane daha masrafınız olacak pil yenileme ve 4gb ram takip 8e çıkarma. Bence bunlarida söyleyin, 1500e çekin.


  • ilkdefa  (10.04.16 01:33:05) 
@ilkdefa;

bildiğim kadarıyla upgrade edilmiyor, ram entegre durumda ve bataryaya gerek yok şu an için. ayrıca eleman hiçbir şekilde fiyat kırmıyor ve piyasada ikinci el performanslı ve bu fiyata ultrabook bulmak neredeyse imkansız.
  • straples  (10.04.16 01:41:09) 
dostum ikinci el bilgisazar topuna kesinlikle ama kesinlikle girme.

sıfır olsun.

bu bilgisayar kesinlikle güzel ama etmez bu kadar. ikinci el olayı zaten yalnış bilgisayarda.

o paraya şunları alabilirsin.
www.bimeks.com.tr
www.bimeks.com.tr
  • kurnaz  (10.04.16 01:56:23) 
@ananiyimioguz;

macbook'a windows yüklendiğini bilmiyordum. ama alıp yaparsam da kıro derler bana sonra :)

@kurnaz;

abi iyi güzel de verdiğin cihazlar i3 ve ssd'siz cihazlar. bunların farkı zaten 1.000 lirayı geçiyor. ayrıca ikisi de ağır bu cihazların. yoksa ben de isterim 2in1 cihaz kullanmak.
  • straples  (10.04.16 02:03:14) 
blog yazmak icin i7 islemciye ihtiyaciniz yok. hicbir zaman olmayacak.


  • icim urperiyor  (10.04.16 02:27:03) 
Bu samsung ativ'ler inanılmaz güzel aletler. Ben zamanında çevremdeki herkese aldırdım inanılmaz tank gibi yapmışlar. Bizzat da kullandım şarjı falan da yıllardır hiç azalmadı aynı gidiyor. Su falan almadıysa satın al gitsin bence. Satın alırken ssd'nin ne kadar ömrü kaldığına bak, programla bakılıyor.


  • ThomasJefferson  (10.04.16 02:33:42 ~ 02:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.