[]

vitiligo tedavisi?

Selamlar,

İstanbulda vitiligo tedavisi için, önerebilieceğiniz bir yer var mı?

Bitkisel veya size iyi gelen herhangi birşey varmı?

Çevrenizde bu hastalıktan kurtulmuş herhangi biri varsa, yöntemini paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

 
  • asilyis  (10.04.16 01:23:11) 
kolsuz agop çok övülür. vitiligo bende de var belli bi bolgede ama ben gitmedim, bi akrabam cocugunu goturmustu. allah'tan onunki de ilerleyici tip degildi. bu hastalıgın maalesef dısardan tedavisi cok zor. ama uzak duracagın bişey varsa o da stres. nerende olursa olsun kafaya takmayacaksın. hayatımda gordugum hem tip hem karakter olarak en hos insanlardan birinin suratında at gibi lekeler var, hiiiç gozume batmıyor. bazen kendimdekine cok moralim bozuluyor bunu dusunmeye calısıyorum.
eski duyurularından erkek oldugun izlenimine kapışldım ama cok nadir de olsa yine de hashimoto tiroiditine baktırmanı öneririm. bu sebep oluyormus. tekrar soyluyorum stres yapmayacaksın.

  • galandar kostumu  (10.04.16 02:02:04) 
arkadasim vitiligo otoimmun bir hastaliktir, yani vucudun bagisiklik sisteminin kendi icinde yanlis sinyal almasi ve kendine saldirmasi sonucu olusan bir hastaliktir. kaynagi kandadir (bagisiklik sisteminde).

otoimmun hastaliklarin genel olarak tedavisi modern tibbin henuz basari saglayamadigi meselelerden biridir.

diyecegim odur ki, malesef vitiligonun tedavisi pek cok diger otoimmun hastalik gibi yoktur. umut SATAN coktur, ancak malesef gunumuzde caresi yoktur.

dusun ki ise yarayan bir yontem var; dunyada milyonlarca vitiligo hastasi var ve bu careden milyarlarca dolari ANINDA kazanacak ilac sirketleri var. bu eczacinin / lokmanin bile bildigi careyi onlar da bulup herkese yuksek fiyata satmazlar mi saniyorsun? dunyanin onca universitesinde onca ogrenci ve profesor bu hastaliklarin kodunu kirmak icin bosu bosuna mi calisiyor?

caresiz hastaliklarda insanlar care ararken daha da stresleniyor. kendine bunu yapma.

otoimmun hastaliklar gizemlidir, bazen geldikleri gibi giderler. internette gordugun "once" - "sonra" fotolari bazen kendi kendine duzelen hastalari gosterir (ama onlara sorsan, gecmeden onceki ay amuda kalkmistim ondan duzeldi derler) bazen de fotograflar kronolojik olarka terstir.

Biri sana bu hastalik icin care satiyorsa ya cahildir, ya da seni dolandiriyordur.

Otoimmun hastaliklardan cekmis ve cekmekte olan biri olarak soyluyorum. Olmayan seylerin pesine dusup moralini ve parani tuketme. Vitiligo dunyanin sonu degil. Seni 2 ayda yataga baglayip oldurecek otoimmun hastaliklar var. Sukret ve gec. Gecmis olsun.
  • robokot  (10.04.16 03:12:53) 
Ben de robokot'un yazdıklarıni yazmaya gelmistim aslında. Aynen ben de otoimmun bir hastalık sahibiyim, bu tür hastalıklar tedavu edilebilir olmasa da "idare edilebilir" kategorisindeler. Yani tedavi yerine idare etme yöntemi arastirsanız daha net ve iyi sonuclar elde edersiniz gibi geliyor cunku birseye umut baglayıp hayalkırıklığına uğramak da basli basina bir travma. Öyle ot çöp olayına ise sakın sakın girmeyin. Baldıran da doğal marul da doğal ama salatamızı baldıranla yapmıyoruz.


  • physcos physcos  (10.04.16 04:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.