[]

Bonacibo kullananlardan rica

Biliyorum çok abes bir istek olacak ama, bonacibo kullanan duyuru sakinleri paketin altına sağına soluna bir bakabilir mi? paketi üreten ambalaj firmasının bilgileri lazım :) farklı bir malzemeyi bu paketlere koymayı düşünüyorum.
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler..



 
sipariş verdim, 3-5 gün sabredersen eğer bekle beni.
unutturma bi de mesaj atarsın.

  • mrtkbl  (10.04.16 01:12:09) 
tamam hatırlatırım teşekkürler.


  • o kadar da degil aga  (10.04.16 08:21:04) 
Pakedin her yerine baktık ama yazmıyor galiba, bonacciboya mail atıp bilgi alabilirsiniz sanırım.


  • turk kizi  (10.04.16 09:11:32) 
Sozlukte cagatay yem denmiş sanki


  • kelbukel  (10.04.16 10:03:34) 
Çağatay Evcil Hayvan Mamaları ve Yem Ürünleri A.Ş.


  • rakicandir  (10.04.16 10:08:38 ~ 10:09:01) 
beni yanlış anlamalarından korkarım. şöyle detay vereyim. paketin içine koyacağım malzeme bir çeşit kum. dolayısıyla ucuz bir malzeme, kilosu 1 lira gibi. 15 kilo koysam 15 lira. o civarda bir ambalaja en az 2-2,5 lira fiyat veriyorlar. bonacibonun fiyat odaklı ürünleri de var. onların çalıştığı ambalajcıdan daha uyguna fiyat alabilir miyim derdindeyim.
@turk kizi: paketin altında içe kıvrılan ve iç kısımda kalan kısımda yazabilir. oraya bakabilir misiniz rica etsem?

  • o kadar da degil aga  (10.04.16 21:37:21) 
Ben de baktım şimdi ambalaj firması yazmıyor


  • neferkitty  (10.04.16 21:39:21) 
Eve gidince boş olan ambalaja bakayım. Evet boş mama kaplarını atmıyorum. Lazım oluyor ;)


  • mimimi  (10.04.16 21:54:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.