[]

yay burcu kadını

burçlara inanmazdım ama bu kadınlar yüzünden inanmaya başladım. bildiğin sadakat yok, ayran gönüllüler, uzun süreli ilişki için uygun değiller. bi benim tanıdıklarım mı böyle yoksa sizinkiler de böyle mi?




 
he yaw he.

o yüzden annem canla başla kanserli babamın gözünün içine bakıyor, her an yanında, adamı hayatta tutuyor değil mi?

burca filan inanmayın, insanları genellemeyin.
  • kyha  (09.04.16 11:54:56) 
Bahsetttigin tip sanirim benim.
Yani o tarife uyuyorum bir yay burcu kadini olarak.

Ama ne zaman uzun sureli bir iliskiye kalkissam, kendimi buna mental olarak hazirlasam, gercekten kendimi adayacagimi dusunsem mal gibi ortada birakiliyorum.

Mesela en son mesafeyi de goze aldim, aramizdaki farkliliklari da gozardi ettim, birimiz fedakarlik yapmadikca gelecek planlarimizin bile apayri olacagi biriydi. Belki orta yolu buluruz diye dusundum, hem zaten daha yeniyiz vb dedim.
Sonra konusmak istedim cocukla, tam olarak aramizda ne var diye. Bana boyle konularla gelme, hic sormamissin varsayalim diyip kapilari kapatti bana.
Sonra kapildigim girdaptan cikmaya calisirken (gercekten cok hoslaniyordum ama yuzume vurulduktan sonra ayni durumda devam etmek aptallik, mantikli bi insanim) baskalariyla beraber oldum, baskalarinin ilgisini istedim vb vb.
Belki yanlis belki dogru, ben boyle basa cikabildim.

Onun disinda da bi iliskim yokken naparsam yaparim, hesap mi vericem :D

Off icimi doktum. En son beni stalkladigini ogrendim, burada yazdigim cevaplara kadar. Neyse umarim artik stalklamiyordur! Cok sinir bozucu :)
  • kuehles blondes  (09.04.16 12:58:45) 
Yay burcuyum, kadinim ama oyle degilim. Degilim de ne oldu, hicbir iliskim yurumedi. Hicbirisinden ben ayrilmadim.
Sadakatsizlik gosterdigim tek sey evim. Dunya para harcadim, uzun zamanda cok guzel bir odam oldu ama simdi cok bunaldim burdan ve tasinmak istiyorum.

  • letheavendangered  (09.04.16 14:21:15) 
Burçlara inanmayı kadınlara bırakmalısın.


  • arnold schwarzeneger  (11.04.16 11:52:24) 
yay burcu iki yakın arkadaşım. kolay beğenirler, ama aşk anlamında kolay bağlanmazlar.
kolay vazgeçerler buna rağmen.

  • cabiday  (11.04.16 11:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.