[]

insanlarin yaninda iseyememek

Bunun sebebi nedir nasil cozulur? Mesela ben pisuarda iserken biriyle konusursam iseyemiyorum asla veya hemen dibimde iseyen biri varsa da olmuyor falan.




 
çok fazla mecbur kalınca oluyor. örneğin hastane.


  • sutlu nescafe  (08.04.16 21:19:41) 
(bkz: sosyal fobi)


  • her gece aç  (08.04.16 21:20:58) 
Ne guzel iste? Pisuvarda isemeyi birak o zaman hazir sebebi de varken. Pisuvara isemek zararli.


  • stavro  (08.04.16 21:21:00) 
aha valla bende de var. lisede başladı bende. okul tuvaletlerinde millet sigara içer kapılara vururdu asla işeyemezdim biri atlayacak diye içeri. daha sonraları biri olmasada işeyememeye başladım. okul bitince rahat ettim ama hala bazen böyle sesli ortamlarda işeyemediğim olur. zor durum. ama evde hiç böyle bi durum olmuyo. şırıl şırıl gidiyor maşallah xd


  • freetakilir  (08.04.16 21:27:52) 
Sağa sola bakma direkt duvara bak. Ayrıca Avrupa ülkelerinde bar gibi ortamlarda bölmesiz pisuvarlar varki deneme imkanın olsa bu çekingenliğini atmak için iyi bir yöntem olurdu.


  • candanag  (08.04.16 21:28:43 ~ 21:29:22) 
askerde çözülüyor


  • Sskywalkeremre  (08.04.16 22:02:41) 
Aynisi bende de var. Kapali olmasi lazim. Pisuvarda yanimda biri varsa ya da sira bekleyen, ben de yapamiyorum. Zor oluyor.

Tek olmadigima sevindim bu arada. :)
  • kareem said  (08.04.16 22:12:43) 
Ben bunu değil de şu pisuvarlara kıl düşürebilen maymunları anlamıyorum.


  • ThomasJefferson  (08.04.16 22:15:45) 
bana da oluyodu o dediğin. sonra kendi kendime atlattım bunu sdfs olay yanına biri geldiğinde o yokmuş gibi davranıp şelaleden nehrin oluk oluk aktığını hayal etmekten geçiyor.


  • KidLazer  (08.04.16 22:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.