[]

Kullandığınız veya bildiğiniz en iyi dereceli lens markası nedir?

Gözlerim çok hassas olduğundan sanırım, takınca başlıyorum ağlamaya.. Şöyle bu konuda efsaneleşmiş bir markayı da deneyip olmazsa olmasın diyeceğim artık.. O yüzden bildiğiniz en iyi markayı yazarsanız sevinirim..




 
air optix aqua. 4 yıldır 1 ay dolmadan nadir çıkardım. çok sıcak suda banyo falan yaptığım zamanlar çıkarıyorum.


  • mr.brown  (08.04.16 14:45:13) 
Bausch&lomb ve acuvue oasys i ben hic sevmemistim. Yasasin airoptix.


  • kuehles blondes  (08.04.16 14:52:22) 
markalar bünyeden bünyeye çok değişiyor, ben 8-9 senedir purevision kullanıyordum, bugün ilk kez acuvue oasys denedim şimdilik çok daha net görünüyor ama kim bilir üç gün sonra ne olur :) yine de daha yumuşak ve daha hassas olabilecekmiş gibi geldi bana.


  • freya  (08.04.16 14:52:31) 
ilacınız acuvue oasys.


  • mhm  (08.04.16 15:11:55) 
oasys bütün hassas gözlüler tarafından sevilir ama bana iyi gelmedi, airoptix biraz daha iyiydi. şimdi contact life söyledim bakalım ne olacak.


  • pokerface  (08.04.16 15:20:03) 
Biofinity denemistim, o da baya iyiydi.


  • kuehles blondes  (08.04.16 15:20:48) 
Ben acuvue advance kullaniyorum. Oasys denedim cok rahatsiz etti ilginc bir sekilde. Bunyeye gore degisiyor bence de


  • kucukharfler  (08.04.16 15:41:20) 
purevision 2 hd kullanıyorum. 7 aylık lens kullanıcısıyım henüz. bu 2. kutum (gözlerimin numaraları farklı.) ilkince lens gözümden düşüp duruyordu ve batıyor sürekli bu kutu da öyle. yeni siparişte lensi değiştirmeyi düşünüyorum :(


  • matilda  (08.04.16 17:06:26) 
Acuvue oasys kullanıyorum, baya memnunum.


  • afush  (08.04.16 21:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.