[]

hiroşimadan tokyoya hızlı tren

saat kaçta var, ne kadar ücreti var sabahtan beri bakıyorum da kişi başı 500 TL civarı bir şey buldum. Doğru mu?

22 nisan 2016da binilecek.


 
E dogru, 18000 yen civarinda hiroshima - tokyo shinkansenler.

Illa tren diye tutturmaZsan otobusler cok uygun, ben japonya'dayken will bus ya da willy bus filan oyle bi gece otobusuyle tokyo'dan hiroshima'ya gecmistim. Tersi de vardir kesin.

illa shinkansen kullanmak isterseniz ben cok yakin mesafede kullanmistim, kyoto-osaka. Ama kullandim.

Ya da surekli trene binecekseniz japan rail pass a bakin

Ben bus pass kullanmistim, jr pass a oaram yetmemisti, bus pass ise cok cok ucuzdu. Yine ayni bahsettigim firma. Will bus mu bus willy mi ne
  • kuehles blondes  (08.04.16 11:37:16) 
3 kişi gidicez. aynı yönde uçak bileti 1350 TL ye buldum zaten. o parayı vereceksek 1 saatte gitmek en mantıklısı değil mi? zaten tokyodan yonago tarafına nightbus ile gideceğiz (willer express) ama dönüşte zaten yorgun olacağız 11 saat daha çekmek istemedim.

o zaman uçak mantıklı şu durumda.
  • safepassage  (08.04.16 11:46:36) 
Maddi durumunuz varsa tabi ki ama narita'ya ucacaksaniz tokyo'nun icine gelmek de en az 1-1,5 saat filan suruyordu diye hatirliyorum. Hiroshima havalimani nerede bilmiyorum :)


Heh willer express idi.
Otobusler cok rahat, tekli koltuk hep, alttan ayak uzatma seysi cikiyor, etraflar muhatap olma diye kafanin etrafi icin guneslik degil de tente gibi bir sey var filan. Ben otobusteki uykusu asiri verimsiz biri olarak cok rahat etmistim.

Dedigim gibi butce sikintisi yoksa eyv tabi :)
  • kuehles blondes  (08.04.16 11:54:35) 
bütçe sıkıntısı var tabi ama otobüsle dönüşte zaman sıkıntısı olacak. Yapacağımız yorucu aktivitelerden sonra son gün zaten uçakla eve dönüş için 20 küsür saat yorgunluk çekeceğimizi de düşünerek uçak dedim. Yoksa otobüsler rahatmış gerçekten öyle duyuyorum.

bu arada narita değil hanedaya buldum direkt uçuş. hiroşima havaalanı da merkeze epey yakın.
  • safepassage  (08.04.16 11:58:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.