[]

Nereye gidelim?

Ben(26) ablam(30) yiğenim(2) ve annem(60) haftasonu için İstanbula geliyoruz. Anadolu yakasında kalacağız. Derdimiz alışveriş değil, nerelere gidelim tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler :)



 
eksisozluk.com

Eyüp sultan camii,
MiniaTürk,
Topkapı Sarayı,
Beyazıt'tan Karaköy'e kadar yürünebilir.
  • amarat  (08.04.16 09:16:01) 
moda çay bahçesine gidin, modada kadıköyde gezin, caddebostan sahile gidin, karşıya geçmek isterseniz, maçka parkına gidin, beşiktaştan ortaköye yürüyün.


  • interview with the vampire  (08.04.16 09:16:20) 
Anadolu yakasinda hangi semtte kalacaksiniz?


  • pietro  (08.04.16 09:27:37) 
Ataşehirde kalacağız


  • cücegezegen  (08.04.16 09:28:52) 
araba var mi? ufaklik bebek arabasindaysa, anne fazla yuruyemiyorsa, fazla zorlamadan minik bir gezi yapin. Istanbul hem kalabalik hem trafikli. moda sahil guzel olur, ufaklik cimlerde oynar.


  • jimicik  (08.04.16 09:52:42) 
avrupa yakasına hiç geçmeyin derim ben. anadolu yakasında kalın.

kadıköy rıhtım, moda taraflarında güzelce gezebilirsiniz, rahat ve püfür püfür olur. yalnız pazar yağmur geliyor galiba, dikkat.
moda çay bahçesi +1
moda sahili
caddebostan sahil +1
çamlıca (belki)
kanlıca da olabilir bi ihtimal
  • loveinaflipbook  (08.04.16 10:00:16) 
@jimicik bebek arabasıyla gezeriz evet daha çok yavaş yürüyor çünkü. Annem de yorulur bir noktadan sonra :) birgün moda kesin gibi duruyor diğer gün için de diğer tavsiyelerden birini seçeceğiz artık teşekkürler tekrar.
Son bir soru, hava nasıl şu aralar boğaz turu için soğuk mu?

  • cücegezegen  (08.04.16 10:05:09) 
boğaz manzarası için, otağtepe ve Yoros Kalesi'ne gidebilirsiniz.

Yoros'a giderseniz Anadolu Kavağına da inip dondurma yemenizi de tavsiye ederim :)

www.google.com.tr

www.google.com.tr
  • dostlarorkestrasi  (08.04.16 10:08:40) 
pazara yagmur var diyorlar. acik havali planinizi cumartesi yapin. bogaz turu bana biraz tirt geliyor. tekne zaten sallanip duruyor. tam kusmalik. kiyi kiyi gidip geliyor bir saat. bence bosver.


  • jimicik  (08.04.16 10:08:56) 
pazar yağmurlu olacak. boğaz turu bence güzel. eğer yalılara, tarihi yapılara falan ilginiz varsa yapın. 1 buçuk saat içinde birçok boğaz semtini de görmüş oluyosunuz ayrıca.


  • nathanieltroy  (08.04.16 10:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.