[]

Yurtdışı siparişte adres sorunsalı - street number ne la?

siparişin yapılacağı teslimat adresi için mecburi doldurulması gereken iki satır var birine adress denmiş diğerine street number. sorun şu ki adresim ve sokak numaram aynı. yani sokağın bilmemne hanımabi sokağı gibi bir adı yok, biz izmirde çok marjinal olduğumuz için doğrudan numara veriyoruz sokaklara. neyse teslimatı dhl yapacak(yani öyle sanıyorum, hayvan gibi kargo parası şeyettik :P ) ve strret number kısmının doldurulması zorunlu. acep orayada sadece adresteki sokak numarasını yazsam olur mu ki? tecrübeli olanlar bir şeyedebilir mi duruma?




 
Kafana göre bir şey yaz. Sonra canlı yardımları vs varsa ulaş söyle şu kodlu gönderi de adres bilgisini şöyle verdim ama aslında öyle bir sayı yok. Biz kullanmıyoruz öyle şeyler de. Bu kadar. Hatta demesen bile olur çünkü paket trye geldikten sonra yine Türk bi firmaya verilecek. Türk kurye diyecek ki bu numara ne ya, neyse bildiğim yere götüreyim ben.


  • gunhanselas  (08.04.16 05:57:29) 
street number evin numarasıdır. caddenin değil. iki satır varsa yüzde 90 odur.


  • prodeq  (08.04.16 08:48:56) 
Atiyorum: 70.sokak
No:55

Street number in apartman numarasi oldugunu dusunuyorum ben de. yurtdisind apartman adi diye bisey yok cunku bizdeki gibi :D
  • kuehles blondes  (08.04.16 10:02:13) 
biz kullanıyoruz gayet.
no:8/7, no: 8 daire:7 vs şeklinde verdiğimiz no işte street number.

  • kyha  (08.04.16 10:32:53) 
tamam o zaman her ihtimale karşılık şöyle yazacağım: atıyorum adres 8888 sok no 44 d: 2 ise adrese bunu olduğu gibi yazıp street no ya da 44 şeklinde... budur yani de mi gençler?


  • dante  (08.04.16 16:16:18) 
dediğiniz gibi yapıp street number a aparman no sunu yazdım. eğer bir sorun çıkarda siparişim yalan olursa hepinizin ip adresi elimde... ip adresinizden evinizi bulup sabah işe okula giderken geçtiğiniz yollara muz kabuğu atacağım haberiniz olsun :)


  • dante  (08.04.16 21:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.