[]

Ankara-Çankaya Taraflarında Kasap Tavsiyesi?

Danışmak istediğim Nusr-Et kıvamında et satan, pahalı yerler değil. "x abi bize bir et getirir, vallahi şahane olur" diyebileceğiniz, tercihen Çankaya içlerinde mahalle kasabı var mıdır? Maltepe-Bahçeli-Kızılay-Ayrancı-Dikmen'e kadar çizebilirim sınırı. Sonrasına gidip gelmesi sıkıntılı.

Tavsiyelerinizi beklerim.


 
kuzgun ile kuveyt'in kesiştiği yerde bir kasap var.


  • rainarc  (08.04.16 02:01:19) 
bahçelievler 3. cadde kasap nuri ve yalçınsoy et. bir de 6. caddede öz et var orayı da tavsiye ederim.


  • theseachange  (08.04.16 08:07:14) 
uzun yıllardır bir Ayrancı sakini ve et sever birisi olarak denemelerim sonucu tavsiye edebileceğim 3 kasap önereceğim:
1. Yaylagül sokakta Ömür Kasabı (Ankara'nın meşhur dönercilerinden Mutlu Döner'e et veren kasaptır, özellikle kavurmalık eti şahanedir, son yıllarda fiyatları biraz yükselttiği için aşağıda bahsettiğim 2. kasabı 1 yıldır tercih ediyorum)

2. Güvenlik Caddesi'nde Karaaslan Kasap (Ömür kasapın eski çalışanlarından, etten anlıyor, nasıl istersen öyle yapar, aynı şekilde güzel kavurmalık ve kontrfile-antrikot falan alabilirsin, toplu alımlarda F/P açısından Ömür Kasaptan daha iyidir diyebilirim).

3. Hoşdere Caddesi Başkent Kasabı (2 yıldır falan uğramadığım, ama etleri iyi olan, etten anlayan bir Erzincanlı abimize ait. Fiyatlar düşük değil ama malzeme kaliteli, her tür eti rahatlıkla alabileceğim bu kasap benim gittiğim zamanlarda kaliteli kasap sucuğu ve köftesi de yapıyordu, onları da denemeni tavsiye ederim devam ediyorsa. Ayrıca belli zamanlarda köy tavuğu da getiriyor, onlar da çok iyi, sağlam tavuk suyu çıkartabileceğin, en az iki parmak yağı çıkan türden).

Bu üçünden bazı ürünleri alıp deneyip karşılaştırmanı tavsiye ederim.
  • candanag  (08.04.16 09:25:33) 
Vallahi şahane database oldu, not aldım hepsini :) çok teşekkür ederim tavsiyeler için.


  • sevgikusunkanadinda  (08.04.16 13:12:24) 
Biraz geç olmakla birlikte, Ankara Çankaya ve Çayyolu semtlerindeki kasaplardan online et siparişi vermeniz www.kasaptanAl.com sitesi ile mümkün.

Online kasap mantığında, kasap seçip et siparişi verebiliyorsunuz.

Mevcut durumda Şatıroğlu ve Doğru Kasap Çankaya bölgesine hizmet veriyor gözüküyor.

Bilgi notu: Projeye emek vermiş bir yazılımcıyım.
  • canaktan  (19.03.20 22:41:53 ~ 22:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.