[]

Halkla ilişkiler okuyanlara bakış açınız?

Ya lütfen vurmayın ama halkla ilişkiler okuyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? İster istemez bir önyargınız oluyor mu? Ne biçin bi soru bu demeyin. Sadece tanıştığınız insanın halkla ilişkiler okuyo olması onun hakkında düşüncelerinizi etkiler mi onu merak ediyorum. ^^




 
en dürüst halimle konuşuyorum, "saçma sapan bi şey okuyomuş" der geçerim içimden.


  • devilred  (07.04.16 23:57:05) 
fakirmiş diye düşünüyorum. ailesinin parası olsa çocuğunu paralı ama düzgün bir bölüm okuturdu.


  • shedracon  (07.04.16 23:59:12) 
keşke başka bir şey okusaymış diye düşünürüm. onun dışında kişiliği ya da bilgisi - kültürü hakkında bir önyargım yok.


  • zgrydn  (08.04.16 00:01:02) 
devilred +1

halkla ilişkiler, işletme gibi şeyler okuyan insanlara hep şaşırmışımdır :/
  • ruhen hastayim ben  (08.04.16 00:01:21) 
kusura bakmazsan biraz iğrendim.


  • naberabi  (08.04.16 00:07:07) 
halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum, ne zaman bölümümü söylesem herkes oha çok iyi der ama sanırım reklamcılık ekinden kaynaklanıyor.


  • Gingko  (08.04.16 00:08:55) 
Rahat adammış diye düşünüyorum.


  • dissendium  (08.04.16 00:35:38) 
Okula bir tane kariyer danışmanı getirdiler. Ona bakarak konuşacak olursam, bir elektronik mühendisliği öğrencisi olarak son derece Aysun Kayacı bir bakış açım var.

Halkla ilişkiler olsun, medya ve iletişim olsun bunların dört yıl boyunca insana kattığışeyler herhangi bir gerçek üniversite bölümünün hazırlık sınıfının ilk bir ayında kattığı kadardır.
  • Mulva  (08.04.16 00:44:50 ~ 00:46:02) 
Babası zengin mi acaba aile şirketinde mi çalışacak diye düşünüyorum.


  • jazzabel  (08.04.16 00:53:07) 
olumlu ya da olumsuz düşünce beslemezdim.
nereden kaynaklanıyor bu şkeilcilik? türk olarak kanımıza mı işlemiş, bilmiyorum.
bizim ülkede zaten bir tek tıp, hukuk veya mühendislik okuyanlar zeki. özellikle bu mühendisler en düşük puanla girip bir de einstein'ın torunu olarak görmüyorlar mı kendilerini, ölüyorum.
  • m e b  (08.04.16 01:47:24) 
vallaha umrumda olmaz ne okuduğu.
ben ilişkilere bakarım. eğer düzgün bir adamsa tutar, değilse siktir ederim.

insanları okuduğu okula göre sınıflandırmak da enteresanmış.
  • teritori  (08.04.16 08:20:50) 
Bos bolum oldugunu dusunuyorum. Pek fazla sey katacagini sanmiyorum. Devilred+1 ama bu onunla arkadas olmayacagim anlamina gelmez.

"herkesten cok para kazaniyorum" edebiyatina da hastayim :) bi onceki duyurusu "ogrenciyim, param yok" olan birinin bir baska duyuruda herkesten cok para kazaniyorum demesi gunumuz internetini ozetliyor.
  • fakyoras  (08.04.16 08:32:12 ~ 08:32:39) 
Basarili bir ogrenci degilmis diye dusunurum sadece.


  • stavro  (08.04.16 09:20:24 ~ 09:24:08) 
bol para kazanmaya bakın.o zaman oldukça saygı göreceksiniz. kimsenin de ne okuduğunuz umrunda olmayacak. bakmayın idealist yazanlara. çok iyi dedikleri bölümleri çok fazla para kazanıldığı için severler, genel olarak.
dünya genelinde bütün üniversitelerin sizin entellektüel ( doğrusu 2 l) birikimize, dünya görüşünüze katkısı yol göstericiliğinden gelir. mikroçiple yükleme yapmaz. daha seçme insanlar nispten daha iyi bölümlerde olduğundan çevrenizden aldıklarınız önemlidir. en büyük katkısı da budur. Gerisi sizin hangi yolları seçtiğinizle ilgilidir.
doğunun bir yerindeki üniversite ile boğaziçi çevre ve olanak açısından da aynı olmayacaktır, örneğin. fakat dediğim gibi yeteneksiz, bilgisiz, dünyadan haberi olmayan insan, her bölüm ve meslekten çıkabilir.
dünyada herşey para üzerine yürüdüğünden, yaşınız ilerledikçe saygının da bunun üzerine kurulu olduğunu daha net göreceksiniz.
saygının kıymetlisi, kimin tarafından gösterildiğiyle ilgilidir. bölümün ya da mesleğin yüzünden saygı gösterecek olanların saygısızlığını da umursamaya gerek yok.
hangi meslek grubu olursa olsun, hangi ülkede yaşarsa yaşasın; dünya coğrafyası, dünya siyaseti, bilim, tarih konusunda yüzde 99 oranında vasat olacaktır.
çok okuyun. çok bilin. çok para kazanın. para, karı koca seçiminde de en etkili kriter olacak.
  • 3/3  (08.04.16 09:51:37 ~ 10:10:30) 
Halkla ilişkileri iyidir, sosyaldir ve girişkendir diye düşünürüm. Türkiye'de iletişim, reklamcılık, halkla ilişkiler, pazarlama hep karıştırılır zaten. Gerçi hepsi de birbirinin işini büyük oranda yapabilir.


  • elitist  (08.04.16 10:09:22) 
hiçbir yargım yok. bir mühendis de boş beleş bir mal olabiliyor. bunun bölümle alakası yok. kendini geliştirip dolu bir şekilde bitiren bitirir, bitirmeyen de kendine zararı.


  • rayde  (08.04.16 10:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.