[]

Yarın gelip mekanını basacağım, gününü göreceksin tehditi

Selam, bugün ofiste başımıza berbat bir durum geldi. Üç farklı aracının olduğu bir işte diğer aracının yediği bok yüzünden bazı olaylar bizim üzerimize yıkıldı (çok uzun mesele).

ofise gelen vatandaş (diğer aracıya parasını kaptıran) bize salladı durdu ve olayı izah etmemize bir türlü izin vermeden bağırıp çağırmaya devam etti. haklı olmamıza rağmen adam olayı anlatmamıza izin vermeden hakaret etmeye başladı. dayanamayıp ben de adamlarla fiziksel bir temasta bulunadaan, küfür etmeden ofisten uzaklaştırdım. haliyle benim de sesim yükseldi, elim ayağım titredi.

adam çıkarken ''sen benim kim olduğumu biliyor musun, yarın geleceğim buraya gününü göreceksin'' dedi ve bağıra çağıra gitti.

şimdi bu durumda ne yapmam lazım? çete kılıklı adamlar durduk yere başımıza üşüştü. bu adamlar üç beş kişi ofise dalsa ne yapacağım? polisi arayıp böyle böyle tehdit edildim dememin bi faydası olur mu?

 
Deyin tabii ki sanmıyorum ama belki bir ekip aracını sizin bölgeye yakın dolaştırırlar.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (07.04.16 23:40:01) 
polis olay olmadan gelmez. bence iki kamyon adam getirin dükkana.


  • cekilmis gayfe  (07.04.16 23:49:47) 
bir iki günlüğüne bir kaç kamera ve kayıt cihazı edinin.


  • 1adam  (07.04.16 23:51:00) 
seni ciddiye almaz polis :(


  • devilred  (07.04.16 23:51:39) 
polis arkadaşım kavgalara bilerek geç gittiklerini söylüyor. bunları görünce daha da kavga ediyolarmış. zaten polis ayırır diye...

neyse; neticede geleceklerini, hele önceden geleceklerini sanmam. ama yine de ara istersen belli olmaz.
  • kupigometa  (07.04.16 23:52:15) 
Birkac ay once birisi terbiyesizlik yapti, polisi aradim. Polis bana ortada darp ya da tehdit var mi dedi. Yok ama bir laf daha etsem olacakti dedim. Eger darp varsa ya da tehdit varsa merkeze aliriz hemen; ama yoksa maalesef yasa boyle, darp ya da tehdit olana kadar beklemelisin demisti. Bence size en yakin semt karakolunu arayiniz ve ihbar ediniz.


  • pietro  (07.04.16 23:56:06) 
dayak yiyene kadar polis gelmez gelmesi için mevzu olması lazım.polis gel beni koru gibi bir durum söz konusu olamaz..
gerçi sen benim kim olduğumu biliyomusun la başlayan sözlerden sonra bir sikim de olmaz olacağı varsa o gün olur kafa göz dalardı.saalllaa..
ben olsam gelmezsen akoimm gavat oğlu gavat gel de ananı belliyim diyiverirdim.
  • jamswety  (08.04.16 00:19:01 ~ 00:19:33) 
Jamswety +1
Havlayan köpek ısırmaz, bi şey yapacak olsa bugün yapardı o sinirle. İçini rahatlatacaksa yine de ofisi kalabalık tut bikaç gün. Eşini dostunu çağır.

  • ambrosia  (08.04.16 00:51:42) 
hiçbir sik olmaz kelimenin tabiriyle.
3-4 gün sonra kuzu kuzu gelir sessizce dinler sizi.

  • Alt4y  (08.04.16 01:21:29) 
Sabah karakola git.ifade ver ve basima bi is gelirse sorumlusu bu arkadastir diye belirt.onlar savciliga bildirecekler.ifadenin kopyasini al .seni tehdit eden arkadas yanina gelince uzat ver kendisine.sadece tehdit ettigi icin 6 aya kadar yolu var.isyerine girip tehdit etti vs bayagi ugrasir.

Karakol olurda hadi canim hadi sekerim derse-ki dememeleri lazim-direk savciliga git dilekceni ver.
  • cizgilipijama  (08.04.16 02:06:04) 
gerçekten korkuyor musun? burada sorup sorup bir şey yapmayacaksın.

gerçekten bir şey yapmasından korkuyorsanız, çizgili pijamayı dinleyip hemen gecenin bu saatinde gidin polise. gerçekten korkuyorsanız bunu yaparsınız.

sonra güzelce tehdit dolayısı ile dava açıyorsunuz. bir de psikoloğa gidiyorsunuz. rapor alıyorsunuz, aldığınız rapor süresi sallıyorum 1 ay ise 1 aylık maaş tazminatı + manevi kayıp davası açıyorsunuz. bunlar yapmanız gerekenler.

bunları yapmayacaksınız. üşeneceksiniz. bununla da uğraşmayayım diyecksiniz.
  • kurnaz  (08.04.16 02:44:34) 
Görünür bir yerde güvenlik kamerası ve hatta uyarı levhası olsun mekanın.


  • arnold schwarzeneger  (08.04.16 10:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.