[]

wow a baslayayim mi?

lol, hots, warcraft tum seriler, diablo 1-2-3, starcraft vs gibi oyun gecmisim var ama diablonun rohs paketini almadim cunku cok sikici. yani oyun bittikten sonra bir sey yapamiyorsun hep ayni seyler.

az once asagida gordum wow'da questler oluyormus. nasil? zevkli midir yoksa cok mu zamanimi alir?


 
zaman almaktan kasıt ne tam olarak ne?

wow bahsettiğin oyunlardan farklı mmorpg tarzında farkındasındır umarım, bu tarzı daha önce oynadın mı? oynadıysa wow bunların arasında en detaylı ve iyisi. iyi bir yere gelebilmek için bayağı zaman harcaman gerekir, casual oyuncuysan takılırsın kafana göre.
  • Apocalypse  (07.04.16 21:10:32) 
0'dan başlarsan bayağı sıkıcı quest var. git bilmemneden 20 tane topla falan. ama belki levellı bir karakter satın alarak o bayık görevleri es geçebilirsin. sonraki genişleme paketlerinde durum ne onu bilmiyorum.


  • gezgin rocker  (07.04.16 21:11:32) 
wow'a altın çağlarında başlamadıysan şu an başlamak boşuna yüzlerce lira bayılıp eninde sonunda sıkılıp bırakmak demek.


  • dr cucu  (07.04.16 21:31:33) 
bakış açısı.

mesela ben de her zaman ilk questler sırasında çok eğlendim. bir kaç adet toplama görevi oluyor ama ondan sonra yarattığın ırk (duruma göre class)ın quest line'ına dahil oluyorsun (forsaken quest line'ı favorim). başlangıç questleri için tekrar tekrar karakter açtığım bile oldu.

şimdi asıl sorulara gelirsem :), evet oyun epey bir zamanını alıyor. oyun içerisinde yapacak o kadar fazla şey var ki, bir kere başladığında, eğer oyun sararsa tabi, hepsini yapmak istiyorsun ve iyi bir yerlere gelebilmek için bildiğin mesai harcıyorsun oyuna.
  • air  (07.04.16 21:57:27 ~ 22:03:31) 
bence başla. tam zamanı aslında başlamanın ya da geri dönmenin. legion çıkıcak bu yaz, o zamana kadar yardırırsın sonra legion gelir keyiflenir ortam.
yalnız sen wowun nasıl bir oyun olduğundan pek haberdar değilsin galiba, biraz bak internette istersen. yapabileceğin milyon tane şey var oyunda. bişey bilmeden başlarsan içinde kaybolma ihtimalin çok yüksek.
resto druid oyna lan :(
  • naberabi  (07.04.16 21:57:35) 
ya oranın bir dünya olduğunu biliyorum. kendim oynamadım ama arkadaşım oynarken gördüm. bir şehirden uzak bir şehire gitmek için kuşa binip saatlerce uçuyordu, berberi vardı saç kesiliyordu vs.

ama tabi oyuncu öldürmenin cezaları vs gibi kurallarını bilmiyorum. salak olurum herhalde. yaş 30 zaten ben başlamayayım en iyisi.

druidi biliyoruz da resto ney ?
  • safepassage  (08.04.16 11:49:25 ~ 11:49:45) 
Wowda sınıfların hepsinin specialization adı verilen alt dalları var. Her bir alt dal diğerinden daha farklı şekiller alıyor. Bu seçenekler örneğin mage için çok fark yaratmıyor, karakterin dungeon/raid görevi açısından. Yani şunu demek istiyorum, frost-fire-arcane den birini seçebilir spec olarak mage ve hangisini seçerse seçsin görevi dps. Paladinlerde mesela holy - protection - retribution seçenekleri var. Burada holy healer, protection tank, retribution dps oluyor. Yani specialization senin oyundaki bir nevi maksadını belirliyor.
Resto druid de restoration druid. Yani druidin healer speci oluyor.

  • naberabi  (08.04.16 14:25:41) 
bu arada saatlerce çekilen yol çilesi tarih oldu. allah başımızdakileri eksik etmesin, duble portallar ve artan flight pointler ile eski çile kalmadı adsfg


  • air  (08.04.16 16:32:44) 
Hakkıyla oynamak istiyorsan (özellikle PVPde) ve gerçekten yapacak daha iyi seçenekler bulamadıysan ya da sosyalleşecek kadar bile paran yoksa, evet, al ve deli gibi oyna. Yine de dışarıda yüzlerce seçenek varsa WOW gibi bir seçeneği değerlendirmek ve kontrol altında tutmak saçma ^^


  • quanche  (08.04.16 16:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.