[]

bu kız karaktersiz midir?

biraz uzun olacak kusura bakmayın öncelikle.

geçen sene hoşlandığım bi kız vardı muhabbetimiz de baya iyiydi, flirt gibiydi yani, araya yaz girdi görüşmedik konuşmadık ve birden tüm elektriği kaybettik. aklımda sadece o vardı tüm yaz. kışın tekrar konuşmaya çalıştım ama geçen senekine yaklaşamıyorduk bile. her neyse ben artık zorlanıyordum ve en sonunda açıldım, hoşlandığı olduğunu söyledi, eyvallah.

2 kişi oturuyorduk çok yakın bi arkadaşımla, ben yanındayken aramıza -reddedeli 2 hafta olmuş- girip çocuğun yanına oturdu, yanımda yanağını sıktı, hiçbir şey olmamış gibi. çocuk yakın arkadaşım söylesem direk iletişimi kesecek ama gözümün önünde belki bana göstermek için değil de beni umursamadan çocuğa her türlü yavşaklığı yaptı, aylarca. yanımda her gün mesajlaşmalarını izledim, çocuk "bu kız cepte" diyordu ben kafayı yiyordum ama çıtımı çıkarmadım. içimden bir parça kopuyordu ama nedense kötülük yapmak istemiyordum.

kızla arası bozulmuştu çocuğun 1 ay kadar sürdü, gece beni sosyal medyanın birinden takip etti. n'oluyoruz oldum, 4-5 ay olmuştu tek merhabamız dışarıda aynı ortamdayız diye mecburiyettendi. ertesi günlerde arkadaşı bana kızın resmini yolladı 2-3 kere snap'ten. ne alaka onu da bilmiyorum. her neyse ben de kız bir arkadaşıma danıştım, altını ara falan dedi. ben de karaktersiz miyim ben diyerekten kızı hiç sallamadım. sonra tekrar konuşmaya başladı çocukla ara ara. öyle işte. şu ara az, arada yalan yok kendini bana göstermeye çalışıyor gibi hissediyorum sürekli aynı ortama geliyor ama saldım.

sizce ben reddedildim diye birazcık haksızlık mı ettim yoksa kız baya baya karaktersiz mi?

 
araları bozulunca boşta kalmamak adına sana sarmış işte, daha ne haksızlığından bahsediyoruz.


  • devilred  (07.04.16 16:20:14) 
Atenşın hor diyoruz ama ingiliçce. Popülasyonun %90 bu kafada zaten. Allah kurtarmış boşver


  • hasmetizm 2046  (07.04.16 16:20:18) 
hasmetizm 2046 +1


  • lcha  (07.04.16 16:23:25) 
reddettiği erkek alakayı keserse aynı ilgiyi görmek için böyle şeyler yapar bunlar. koşarak uzaklaş.


  • sanguine mcqaer  (07.04.16 16:28:25) 
kız karaktersizden başka bi şey orası ayrı da neden haksızlık ettiğini düşündüğünü anlamadım bi yeri mi kaçırdım acaba diye düşündüm. neyse salla sen bulaşma bu kıza hasmetizm +1


  • aquarium  (07.04.16 16:28:57) 
haşmet +1

asldhj +1'e tik yok mu PAMPA :(
  • naberabi  (07.04.16 17:39:19 ~ 19:03:43) 
kezbanın biri işte daha ne zorluyorsun yol ver gitsin.


  • nothing in my way  (07.04.16 17:58:20) 
Evde kalma kafasına girene kadar böyle takılır. Haşmet +1.


  • arnold schwarzeneger  (08.04.16 11:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.