[]

ilk doğumgünü sorum...lütfen vurmayın

annem kocama doğum gününde etkinlik bileti almak istiyor. kocam ispanyol.
spor sever, barcelona'yı tutuyor. 2 sene önce fb-barcelona basket maçına bilet almıştı, geçen sene de türkiye-ispanya maçına gittik. biletix'ten baktım o tarz bi maç göremedim.

tenis sever, istanbul cup ve open finalleri varmış.
motor sporlarını sever ama ben sevmem.

sinema tiyatro sevmez. ama ispanyol ispanyolcası olursa düşünebiliriz.

daha önceden de cirque du soleil'e gitmiştik, onu baya sevmişti.

10 aylık oğlumuz var, onla da yapılacak bişeyler olabilir.

düzenli koşuyor (benim hediyem koşu üzerine)

var mı öneriniz?

 
Hee damadi tek basina fransaya gondermek isterdi annem zaten


  • la noix  (07.04.16 13:38:10) 
hiç bilgi vermeden hediye soranlara inanılmaz sinirleniyorum ama çok detay verince de zor oluyormuş. bence tenis biletleri çok mantıklı hem fiyatı da uygunmuş.


  • freya  (07.04.16 14:21:44) 
@freya aynen cok detayli olunca ben de kaldim zaten anneme en iyisi acik bufe yemek ismarla dedim hehehhehe

Tenise gelenlere bi bakayim
  • la noix  (07.04.16 14:40:28) 
annen sana eşine ve bebeğine bi haftasonu tatili ayarlasın yakın bi yerde, 2 gün 1 gece ağva'da şile'de falan. Sevdiği şarkıcı varsa onun konser bileti de olabilir. Ya da koşu ayakkabısı alsın düzenli koşuyosa zaten eskiyodur hemen.


  • ambrosia  (07.04.16 14:41:33) 
yelken yarislarinin tarihlerine bakabilirsin, ben ne zamandi hatirlamiyorum, ama gole nazir bir yerde acik bufe kahvalti durbunle izleme falan derken alternatif aile saadetli dinlenceli sportif izlence olmus olur. adana'dayken boyle bir olay vardi, sanki bu aylarda falan oluyordu, sahil kentlerine bir bakin genel olarak, birinden birinde cikarmis gibi geliyor.


  • mavicorap  (07.04.16 14:59:28) 
haftasonu zonguldak tarafına gidiyoruz. annene söyle siz de gelin. hem bebekli tatilde zirve yaparız :)

www.booking.com
  • babilbaligi  (07.04.16 17:13:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.