[]

2000 tl'ye kadar bisiklet önerisi / alırken nelere dikkat etmeli?

kullanım amacı genel olarak istanbul yolları ve sahil yolu arada da köy yollarında tur yapmak üzerine hybrid modellerden önerebileceğiniz neler var?
trekler gözüme hoş göründü merida da crossway'leri beğenmiştim ama biraz yüksek bütçeme göre. belki crossway 100. bak bunu al diyeceğiniz model önerilerinizi bekliyorum.

not: duyurunun altını üstüne getirdim eskilere bak demeyin. yeniden yakın zamanlı fikirler duymak istiyorum çünkü fiyatlar çok değişti.

 
Carraro sportive 227 veya muadili bir bisiklet olabilir. Şehir, cross türünde güzel Cube marka aletler var. Onlara da bakın. Değişik bir alternatif olarak cyclocross bisikletlere de bakabilirsiniz.


  • creepy  (07.04.16 13:08:07) 
Hybrid değil ama şuna da bakmanızı tavsiye ederim:

www.decathlon.com.tr
  • oldboy  (07.04.16 13:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.