[]

esneme egzersizleri

bu aralar hayatım kucağımda bilgisayar koltukta kaykılmış vaziyette geçiyor birkaç ay daha böyle geçecek. omurgama bişey olcak biryerlerim tutulacak diye endişelenmeye başladım, spor egzersiz yapacak vaktim yok, kolay yapılabilecek ve etkili olabilecek esneme egzersizleri ya da link önerebilecek olan var mı?




 
  • ilkdefa  (07.11.09 21:39:59) 
omurganızda oluşabilecek rahatsızlıkları bilemem ama koltukta kaykılarak oturuyorsanız ilerde kıl dönmesi olabilirsiniz... en azından o konuda uyarayım. kaykılarak oturmaya hayır!


  • adidastan saatmi olur  (07.11.09 22:30:53) 
sadece esneme değil, gerdirme ve kuvvet (yani örneğin elle kafayı sola ittirirken buna karşı koyarak boyun kası çalıştırmak vb.) gibi kuvvet egzersizi de yapın, tek başına esneme yerine bunları da ekleyin. bu arada linki verilen siteler ben de açılmadı.

endişeniz de yerinde
ara ara kalkın işte bu hareketleri uygulayın
cat stretch falan
  • yinyang  (07.11.09 23:29:17) 
linkleri ben de açamadım evet.


  • hayali arkadaş  (08.11.09 00:57:11) 
www.abc-of-fitness.com

sag taraftaki listeyi takip ederek sirayla yapabilirsin. bu egzersizler hem senin gibi durus problemleri olanlara hem de vucut gelistirme ile ilgilenen kisilere faydali olacaktir.

vucut gelistirme ile ilgilenenler icin: duzenli bir sekilde yapilan bu esneme hareketleri sayesinde uzun donemde hem daha yuksek agirliklar basabilecek, hem de uzun sureli sabit kalinmasi gereken durumlarda -ornegin uyku ve seyahatler- kaslarin karincalanmasi engellenmis olacaktir. ve yine esneme hareketleri ilk baslarda kendini cok gostermese de uzun donemde surekli gerilen kaslari uzatarak vucuda daha estetik bir goruntu kazandiracaktir.

yani oyle iste.
  • gunlerin kopegi  (08.11.09 12:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.