[]

dogalgaz kutusu onune araba park edilebilir mi? gorsel eklendi

yoneticinin okul servisi var, park ettigi yer benim evin girisini kapatiyor. evim dukkan bozmasi, girisi apartmandan ayri. hirsiz girse kimse gormeden isini biterecegi bir ortam yaratiyor arac buyuk oldugu icin.

apartmanin otopark olarak kullanilan bahcesi var ama oraya park etmiyor, benim evin onu daha rahat oluyor onun icin. orasi da apartmana ait bir arazi ayrica. sokak degil yani. cunku belediyeyi aramistim bariyer koysunlar diye, koymadilar.

soru su; park ettigi yer tam dogalgaz kutusunun onu. bunu bahane edip cektirebilir miyim servisini?

kime cektiririm?

daha once kavga ettik, polis cagirdim. ama apartmana ait alan oldugu icin birsey diyemediler. sadece guvenlik endisemi hakli bulup ortayol bulmaya calistilar.

bir sorum da su; orasi otopark olarak gozukmuyorsa tapuda gene parkedebilir mi? oranin ne olarak gozuktugu onemli mi?

ama tapudan once dogalgazi bahane edeyim diyorum tabi.

 
Evin önüne park etmek için iskan alırken zaten işgaliye parası ödüyorsun belediyeye. O yüzden otopark gözüküp gözükmemesi çok sorun değil.
Doğal gazı bahane etmek daha mantıklı. Ya da bu plastik dubalardan çaktırmak en iyisi :)

  • accorbite  (06.04.16 17:34:28) 
park ettigi yer apartmanin bahcesine dahil gibi, yani sokagi isgal etmiyor. kafama gore duba da caktiramam, gelir sokturur hakkim yoksa. ben aslinda bir daha kavga ettigimizde elimde onu susturacak kadar arguman olsun istiyorum. gece birakmiyor cunku artik.


  • jimicik  (06.04.16 17:38:11) 
resim koyabilsen daha mantıklı izahat yapabilirdik.


  • jamswety  (06.04.16 17:44:51 ~ 17:45:02) 
dogalgaz kutusu da tam adam kapiyi acmis ya, onun arkasinda kaliyor.


  • jimicik  (06.04.16 18:16:07 ~ 18:16:36) 
yere çivi at.


  • pinman  (06.04.16 18:46:45) 
benim de motosikletim var, kapimin onune koyuyorum. civi mivi arabasina zarar verirsem o da benim motora zarar verebilir.


  • jimicik  (06.04.16 18:52:30) 
eveet, dun is cikisi saatine geldi bu sorum. kaynamasin bi yardimci olun rica edicem.


  • jimicik  (07.04.16 09:06:33) 
plastik duba yerine demir buyuk cubuklar var, isternirse kilitle acilanlardan. o daha mantikli. Plastik olunca millet dinlemiyor.


  • evimin paspasi  (07.04.16 09:12:25) 
resme link ver bence anlaşılmıyor.


  • jamswety  (08.04.16 00:11:56) 
motorbisikletini o oraya giremiycek bir sekilde park et :)


  • bnmzz  (08.04.16 00:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.