[]

Kıbrıs araç kiralama ve gezme

Merhaba arkadaşlar

mayıs başında kıbrıs'a gideceğiz, araç kiralama şirketi tavsiye eder misiniz?
Girne'de kalacağız. muhakkak gör dediğiniz yerleri ve yemekleri de tavsiye ederseniz sevinirim..

teşekkürler

 
Araba kiralama işi biraz sakat. Ben dahil nice usta şoför arkadaşım trafik tersten aktığı için kıbrısta heder oldular.


  • etna  (06.04.16 11:24:01) 
ama mesafeler çok fazla toplu taşıma da yok yarım saatte alışırsın dediler :(


  • omonia  (06.04.16 11:42:51) 
Alisirsin ama her zaman dikkatli olmalisin.

Malezya gibi yerlerde kullanmisti babam, ilk 1 saat filan surekli unutup karsi seride gecti (yol bostu ama, dolu olsa tabi ki gecmezdi.)

Sonra da kapti. Surekli dikkatinizi acik tutun, gerekirse muzik vb dinlemeyin.
  • kuehles blondes  (06.04.16 11:56:21) 
karşı şerit olayına katılıyorum. ben de güneydoğu asyada kullanmaya kalktım arkadaşın aracını. hata bir ters kapıya gittim. hata iki ters şeritten yola çıktım. hata üç göbekten dönüp ters şeride daldım. arabayı kenara çektim sahibine geri verdim o anda.


  • ayiadam  (06.04.16 12:10:45) 
araç verirlerse kiralarsın , seneler önce bize vermediler.Malum Türkiyeden gelenleri sevmeyen çok insan var orda.Girne kalesine gidebilirsin , sahili güzel.Lefkoşe yi tavsiye etmem pek bi şey yok. İmkanın olursa çevredeki şehitliklere mutlaka git. girne de ordu pazarından uygun alışveriş yapabilirsin.


  • eyyar  (06.04.16 12:14:09) 
Ben kıbrıstayken üniversite'den arkadaşım Kıbrısa çalısmaya geldi ve geldiğinin 3. ayında felan araç kiralamıştı sıkıntı olmaz kiralarsın ama ters trafik mevzusunda dedikleri doğru.

Girne kalesini gezebilirsin. Mavi köşk var oraya kesinlikle git. Lefkoşa'da Barbarlık Müzesi var orasını gezebilirsin. st hilarion kalesi var orasını da ziyaret edebilirsin. Yemekler konusunda bişey diyemeyeceğim.
Bi şekilde araç kiralamaya çalış çünkü her istediğin yere her zaman araba bulamazsın bulsan bile rahat olmaz. Taksiler ise çok pahalı o yüzden korsan taksicilik çok gelişmiş durumda :D
  • sutu seven kamyoncu  (06.04.16 12:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.