[]

iki gündür yerinden çıkmayan araba

aracımızın önüne apartmanın otoparkında park eden aracın sahibine ulaşmaya çalışıyoruz iki gündür. burada herkes camının önüne telefon numarasını yazıyor ki acil durumlarda arkasındaki aracın çıkması gerekirse ulaşılabilsin de arkadaki araç çıkabilsin diye. ama biz bu önümüzdeki aracın sahibini iki gündür arıyoruz, ulaşamadık. dairesi olduğunu sandığımız dairenin zilini de çalıyoruz sürekli açan yok. artık çıkmamız gerekiyor araçla ama öndeki araç için iki gündür ne gelen giden var ne arayan soran. adam öldü mü kaldı mı artık merak etmeye başladık. biz bu aracın sahibine nasıl ulaşırız?




 
Araci cektirin, suc onun oldugu icin cekici parasini o odesin. Boyle sorumsuzluk mu olur?


  • kuehles blondes  (06.04.16 08:55:40) 
Trafigi arayip plakayi verin. Bak nasil hemen cekiyorlar.


  • nick konusunda kararsizim  (06.04.16 09:04:14) 
Valla hemen çekmiyorlar. Trafiği arayıp kayıtlı telefon numarasını isteyin. Vermezlerse buyurun çekin o zaman dersiniz.


  • teknikekip  (06.04.16 09:09:58) 
ama araç apartmanın yanındaki apartman sakinlerine ait otoparkta, sadece bizimkinin önünde duruyor, yine de çekerler mi? ha yol kenarı tabi o ayrı. iki gündür taksi kullanmak zorunda kalıyoruz ama yani acil bişi olsa filan taksi bul et, dert.


  • in vino veritas  (06.04.16 09:11:06) 
Siz telaşlı bir şekilde trafiği arayıp çıkmanız gerektiğini, hastanız olduğunu belirtin. Israrla arayın. Tescile kayıtlı numarasını isteyin, vermezlerse gelip çekin o zaman dersiniz.


  • teknikekip  (06.04.16 09:25:24) 
polisi ara adamın hayatından endişe ediyoruz falan de evine girsinler. belki gerçekten öldü :/


  • cekilmis gayfe  (06.04.16 09:26:50) 
kurtarıcı çağır yana çeksin.


  • babilbaligi  (06.04.16 09:51:39) 
iyi sabırlıymışsınız valla. arayın trafiği çekerlerse çektirin olmazsa söylendiği gibi kurtarıcıyla az öteye aldırın.


  • prodeq  (06.04.16 10:06:48) 
polisi arayın. adamın evi olduğunu düşündüğünüz yere gönderin. adam ölmüş olabilir cidden :/


  • kam davulu  (06.04.16 11:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.