[]

Babanın gizlice operasyon geçirmesi

Selamlar herkese.
Son sınavlara girip çıkıyorum, sınav haftasındayım. Cumartesi günü Ankara'ya gidecektim ailemin yanına.
Annem (babamdan ayrı) bugün yurt dışına çıktı bazı sebeplerden ve iki hafta kadar yok. Babam da fıtık ameliyatı olacaktı ama ne zaman olacağı belli değildi. Geçenlerde (epey oldu) konuştuk, yanımda kim kalacak falan dedi, biraz daha erteliyorum dedi. Dedim babam ben kalırım, sorun değil. Benim Ankara'da olduğum bi gün sen ayarla ameliyatını (hastane müdürü, rahat ayarlar).
Dün telefonda konuştuk annemle, gel de dedi, "önümüzdeki hafta baban ameliyat olabilir. Bakarsın babana, yanında olursun falan." Tamam dedim iyi olur ben kalacaktım yanında zaten.
Akşam otururken bi de ne göreyim, babam beni beklemeyi bırak arayıp haber bile vermeye tenezzül etmeden operasyon geçirmiş ve ben bunu amcamın facebook'a koyduğu fotoğraflardan gördüm.
İnanılmaz kötü hissettim kendimi. Ulan aramız kötü falan de değil biz çok severiz birbirimizi, her gün konuşuruz... Elim ayağım titredi yani o kadar kötü hissettim babamın fotoğraflarını görünce.
Neden bana haber vermedi neden konuştuğumuzda söylemedi. Neden ben canımın ciğerimin babamın geçirdiği operasyonu böyle öğreniyorum. Ayıp olmadı mı şimdi bana? Tepki gösteriym mi? Yoksa göstermeyim mi ne diyim yani neden söylemedin bana diyim değil mi?
Neden kimse bi şey demedi bana?

 
işin vardır, araya girmesin, zor durumda kalma diye haber vermediğini düşünüyorum. kötü bir niyeti yoktur kesin.


  • devilred  (05.04.16 22:15:42) 
'Son sınavlara girip çıkıyorum, sınav haftasındayım.'

edit: farkettim de bu cevabım çok yavan kalmış belki tarihi erteleyebilirdi baban ama yurtdışı gezisi öncesi halletmek istemiş olabilir fıtık sorununu. bence üzülmemen gerek. seni düşündüklerinden böyle yaptılar.
  • victum  (05.04.16 22:18:25 ~ 22:23:50) 
klasik erkek gururu işte, sana zahmet olmasın diye böyle yapmıstır tabi. fıtık diye cok önemsememiştir, bi de saglık isinde. ama tatlısert payla tabi, en basiti de olsa ameliyat ameliyattır. yanında biri bulunmalıdır efem.


  • galandar kostumu  (05.04.16 22:19:20) 
üzülmeyesin, sınavlara falan etkimesin diye yapmıştır belki. amca işi bozmasa öyle olacaktı sanırım.


  • dedim dedim de kime dedim  (05.04.16 22:19:35) 
bence şahsi bir şey arama. sınav dönemi gibi bir sebepten dolayı söylenmemiş olabilir. benzer şekilde babam, bana haber vermeden koroner bypass ameliyatı olmuştu ben başka bir yerdeyken. haberim olsa kalkıp gelirim diye haber vermemişler. babalar böyle şeyler yapabiliyor yani.
ha peki sonra noldu? ben de hıncımı almak için onlara haber vermeden deviasyon ve sinüzit ameliyatı oldum haber vermeden. sonra bana "niye haber vermiyorsun, gelir başında dururduk" dediler. "siz haber verdiniz mi?" dedim.
sen de benim gibi yapabilirsin.
  • gogu delen adam  (05.04.16 22:53:23) 
aynisini sen de yap
Fake bi foto koy hastanede yatar gibi
bypass sonrasi serum qeyfi falan yaz basligina da
Bakalim ne tepki verecek?
  • rentts  (06.04.16 00:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.