[]

Türk Halkının %90'ının biraz şey olması?

"birilerinin önüne yatıyor" mevzusu.

Kemal Kılıçdaroğlu açık açık "birilerine siper oluyor" manasında söylemiş. Gayet de açık.

Bunu anlayamayacak kadar mental retardasyon seviyesinde zeka sahibi insanlar, nasıl oluyor da siyaset hakkında yorum yapabiliyor?

Bizim halkın %90'ı ağır şey. Başka da diyecek bir şey yok.

 
Hiç te açık değil. Söylediği laf terbiyesizlik. Savunulacak yanı yok


  • benaslindayohum  (05.04.16 19:22:30) 
:)) %90'u %91 yapıyorum.

Bu kadar ağır aptalın olduğu bir ülke dünyada yoktur.

Elinde medya gücü olmayan adamı buldunuz, yardırın bakalım.
  • bigl0rd  (05.04.16 19:23:49) 
iyi de niye terbiyesizlik olsun ki, 'önüne yatmak' eyleminin kötü bir şey olmadığını hep beraber öğretmediler mi bize. mesela bakara-makara muhabbeti yapıp mukaddes kitabı makaraya almak da terbiyesizce bir davranış değil.
ama bunları alıp şap diye bu yavuşakların yüzüne vurmak terbiyesizlik he mi.
(bkz: ya lan ben neyse bir şey demiyorum)
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (05.04.16 19:27:20) 
Güya aklınca laf dokunduruyor ama siyaseti getirdikleri noktadan, kullandıkları dilden ben utanıyorum. Ülkem adına üzülüyorum.

Sadece Kılıçdaroğlu değil, hepsi öyle...
  • kartallar yuksek ucar  (05.04.16 19:27:45) 
'Kadın midir, kız midir bilmem, milletin .... koyacağız, bakara, makara' vs vs o kadar çok örnek var kı karşı taraftan duyulan ve kimsenin sesini cikarmadigi ( söyledikleri yalanları saymıyorum bile başörtülü bacilarina saldırdılar ya hani, onun gibi). Bunun ustune kalkıp da 'bir kereden bir şey olmaz' diyen bakana gerekli karşılığı veren (ki ben de sizin anladığınizi anliyorum) bir adamı linç etmelerini ben ikiyuzluluk olarak değerlendiriyorum.

Bizim hakkımızdan mantıklı davranışlar beklemiyorum zaten artık.
  • fraise  (05.04.16 19:53:01) 
Kilicdaroglu'nu begenmiyorsunuz degil mi? Cunku terbiyeli namuslu insanlari degil himayesine gireceginiz teba olacaginiz maco tipleri seviyorsunuz.


  • Traveller  (05.04.16 19:56:54) 
net bir şekilde akpli gibi takılmış bu sefer. onların dilinden konuşayım demiş. bence doğru değil yaptığı, terbiyesini koruması lazımdı.

önüne yatmak korumak manasına gelse de insanların %99'unda ilk manada başka bir anlam uyandırıyor hatta dediğin gibi %90 önüne yatmayı altına yatmak olarak tanımlıyor. elbet kemal kılıçdaroğlu salak değil, bu söylediği lafın altına yatmak olarak anlanacağını biliyordu. dolayısıyla üslubu yanlış. yakışmadı.
  • victum  (05.04.16 20:07:49) 
ya onca çocuğun tecavüze uğrması bu kadar konuşulmadı ona yanıyorum.


  • Ufuk  (05.04.16 20:08:31 ~ 20:08:53) 
neden konu kılıçdaroğlu olduğunda hep en iyi anlamına bakılıyor sözcüklerin, "aslında böyle dedikleri çok açık, mal kitle anlamıyor.s.s.s."a dönüyor iş?

bunu hükümetten biri yaptığında cımbızlama örneği ile "bakın işte kadına bu kadar değer veriliyor!!!", "kendini bilmezlik, başka bir şey değil bu!!!" diye paralayanlar neden bu sefer aynısını demiyor?

%90'ın içinde işte bütün partililerden adam var, katılıyorum.
  • m e b  (05.04.16 20:18:15) 
birilerinin önüne yatıyo demesi aslında bi gönderme. rezanın önüne yatan bakanlara yani. olayı idrak edemediğin için bence sen pek yorum yapmamalısın siyaset hakkında:)


  • KidLazer  (05.04.16 21:44:38) 
yav akp direkt kadın diyor. biri kadın olarak sus diyor. diğeri kadından alacak dersimiz yok diyor. cımbızlama nerde? kılıçdaroğlu bakan diyor. yani bakan erkek olsa hiç lafı edilmeyecekti. Sırf kadın diye hemen aklınız başka yere gidiyor. Bu da zaten kadına bakış açısının bir tezahürü.


  • oziloz  (06.04.16 00:53:14) 
senide ekliyorum biglord %92 biraz ŞEY


  • hopp  (06.04.16 00:56:25) 
turkcede onune yatmak cinsel hakaret olarak kullanilmiyor. o dedikleri altina yatmak. daha deyimlerden bihaber mallara bu durumu anlatamazsin tabii.


  • bohr atom modeli  (06.04.16 00:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.