[]

Bu bir anket sorudur.

Merhaba Romalılar. Nasılsıniz? Ufak bir kamuoyu araştırmasi yapıyorum da. Ufak bir sorum olacaktı size:

Prof. Olarak uzman Ik lardan cv danışmanlığı, mülakat simülasyonu veya mülakat Mentorlugu, kariyer planlama Mentorlugu, görüşmelere hazırlık, cv değerlendirme gibi parayla danışmanlık ve Mentorluk hizmeti almayı ister miydiniz düşünür müsünüz bu hizmetlere para verir misiniz?


 
Beni siksin diye niye birine para vereyim ki anlamadım ben.


  • angelus  (05.04.16 19:12:52) 
üniversitelerin hepsinde bunu bedavaya yapanlar var.

bunun yanında bu kişiler var ise, google, facebook, mckinsey, p&g, unilever gibi şirketlerde çalışmış olmasını beklrim. Bu işi yapanlar genelde tırı vırı holding tecrübeli insanlar.
  • kurnaz  (05.04.16 19:12:58) 
hahahaha dünyanın en gereksiz insanları olarak bulduğum iklara bir de üstüne para mı verecekmişim? yok artık!


  • devilred  (05.04.16 19:14:40) 
Şuanki anket sonuçlarına göre bu işin şansı akp karşısinda TKP oy oranı gibi oldu :)


  • marjinal kereste  (05.04.16 19:26:21) 
Niye vereyim ya.. Ik'cı olmayı kariyer hedefi olarak belirlemiş birine selam bile vermem hehhe


  • bfm  (05.04.16 19:27:36) 
mentor ne ki?


  • sutlu nescafe  (05.04.16 20:21:00) 
hayır. türkiye'de tutmaz baba, boşuna uğraşma.


  • victum  (05.04.16 20:31:43) 
www.assessment.com.tr

bu işi yapan ve para kazanan firmalar var, örneği yukarıda verdim. Şirketler de para veriyorlar. Ama belli bir kısımda uzmanlaşmak lazım.

Benim çalıştığım firma şirket içi terfi ve eğitim aşamalarında değerlendirme yaparken bağımsız bir göz olsun diye hizmet alıyor genellikle bu tarz firmalardan.

Firmanın çalışanları @kurnaz'ın dediğine benzer şekilde sağlam firmalarda uzun süre IK'da çalışmış kişilerdi.
  • homo sapiens gotgobekus  (05.04.16 20:45:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.