[]

Ülkenin Bölünmesi

Selamlar.

Ülkenin laikler, yobazlar ve kürtler olarak üçe bölünmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?


 
bu üçü arasında geçiş yapıldığında vize şartı aranmayacaksa hoşuma gider. yoksa git vize al falan zor iş, potansiyel terörösün zaten vermezler. harçtı puldu uğraşamam. anam babam başka şehirde zor olur kaçak göçek iş çevirmek.


  • mrtkbl  (05.04.16 14:57:44) 
  • devilred  (05.04.16 14:59:44) 
Bir laik olarak yobazlar ve kürtlerden ayrılmak sıkıntı olmazdı benim için.


  • i was made for you  (05.04.16 15:24:16) 
ben bu türkiyedeki blunmez butundur !!! muhabbetini anlamiyorum abi. kurtler bolunmek istiyorlarsa bolunsunler nedir bu beraber yasama aski. 1600lü yillarda yasamiyoruz ki artik topragimiz cok olsun da guclu olalim diye sacma bir Mantik kuralim. hicbir avrupa devletinin bizim Kadar topragi yok ama hepsi bizden daha gelismis. kurtler bolunmek istiyorsa salin gitsin amk. ne isiniz var sizin hakkari ile, sirnak ile amk. birakin suriye olsunlar, Irak olsunlar, Kurdistan olsunlar. sikime Kadar amk. zaten bana kaliras turkiyenin doguyu hemen simdi bolmemesi buyuk mallik. simdi doguyu kesip atmazsak nüfus olarak 50 sene sonra butun turkiye kurt devleti olacak haberleri yok anasini satayim.


  • fayfim  (05.04.16 15:24:56 ~ 15:25:13) 
Türkiye'deki farklı gruplar ister kürt-türk de istersen laik-yobaz de lokasyon olarak iç içe geçmiş yerlerde yaşarlar. Çekoslovakya gibi hadi bölündük herkes mutlu mesut yaşasın durumu olmaz.

İstanbul için en büyük Kürt şehri deniyor.Yarın doğuda Kürt devleti yada federasyonu kurulursa İstanbuldaki kürtlerin oraya taşınacağını mı sanıyorsunuz.Yobazlar Konyaya mı gidecek.

Yeter ki kan dökülmesin bölünecekse bölünsün falan demek aptal Pollyannacılıktan başka bir şey değil.
  • turkuaz  (05.04.16 15:34:36) 
Tam da öyle değil, konu Kürtler olunca muhafazakarlar ve laikler cephesi oluşuyor.


  • Traveller  (05.04.16 15:37:07) 
Bir de ateyizler olmali


  • alttaraf  (05.04.16 16:01:27) 
ülkenin bölünmesi teknik olarak o kadar fazla bir zarar oluşturmayabilir.
ama bunun geleceği var. önemli olan o.
bugün kürdistana izin ver.
yarın karadeniz ayrılabilir. ege ayrılabilir. laikler ayrılır, dindarlar ayrılır, atesitler ayrılır, sonra kürtlerin içinde diyarbakırlılar-şırnaklılar vs. ayrılır, laiklerden demokrasi olsun diye bir kaç parti oluşur orası bölünür, dindarlar cemaat veya tarikatlar olarak bölünür, milliyetçiler ayrılır, bahçeli destekçileri, meral akşener destekçileri bölünür, suriyeliler ayrılmak ister, macırlar bölünür, göçmenler bölünür.

sonu yok yani olay o. bunun sonunda ise bunların hiçbiri kalmaz. birbirini var edenler birbirleri ama farkında değiller.
  • asslangibi  (05.04.16 16:23:57 ~ 16:25:27) 
ayrilsin? Karadeniz de izmir de ayrilmak istiyorsa ayrilsin abi. herkes istedigi gibi yasasin. iste ben de tam olarak bunu anlamiyorum. isteyen herkes ayrilip ayri devletini kurabilir bence. ben kimseyle zorla birlikte yasamak istemiyorum. nasil yunanlar gitti, sirplar gitti, ermeniler, araplar gitti kürtler de gider. lazlar da gider, cerkezler de gider. gitmek isteyen herkes gidebilir.


  • fayfim  (05.04.16 16:43:09) 
türkiye içindeki ayrılıkçı kürtler'i atarsa refahı iki katına, kürtlerin ardından yobazları atarsa refahı 3 katına çıkar. laikleri şöyle bi kenara ayırdığınızda avrupa'dan çok da farklı olmayan bi kesim ortaya çıkıyor zaten.


  • victum  (05.04.16 16:50:38) 
Ben her zaman iyiler ve kötüler olarak ayrım yapıyorum. Size de tavsiye ederim. Kürtler ve yobazlar bu topraklarda hep vardı. Bu yeni bir şey değil. Kürtler ve yobazlar hiçbir zaman kendilerine ait olmayan yerlerde yaşayamayacaklar.


  • dissendium  (05.04.16 17:00:35) 
insan laik olamaz arkadaşlar
devlet laik olur

laiklik din'in devlet işleri ,devlet kurumları ve bütün resmi durumlarda bulunmaması / ayrıcalık yaratmaması demektir
insan laik olmaz!
  • Corc  (05.04.16 17:35:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.