[]

Başlangıç Motoru hk Yardım

Selamlar,
Motor ehliyetim var uzun süredir scooter tarzı vitessiz mks 250cc lik motorları kullanıyorum ancak motorda boyutları büyütüp arabadan kurtulmak derdindeyim.
Başlangıç için vitesli motora ve trafikte daha büyük motor kullanmaya alışmak için biraz da ekonomik başlamak için motor arayışı içindeyim.
hayalim güzel bi GS ya da benzeri endro olsa da chopper ile başlamak onun da keyfini almak istiyorum.
bu yüzden gv250 aradım ama piyasası çok yüksek ve geçen yıldan beri bakmama rağmen içime sinen bi motor bulamadım. benzeri olacak şekilde yakıtta üzmeyecek 10.000tl ye kadar (en kötüsünü düşünerek, yansa üzülmeyeceğim) bir başlangıç motoru arıyorum.
önerilerinizi isim ya da sahibindende link olarak sunabilirsiniz.
çok dandik motorlar var (keeway falan) motordan soğursun diyor arkadaşlar. bu tarz iyice ucuz ve kalitesiz motorlara bakmak istemiyorum ama yine de tecrübeye dayalı önerilerinize açığım.

 
tek mi bineceksiniz?
bir de boyutları büyütmek derken kastınız nedir? motor boyutu mu yoksa oturma alanı vs. gibi mi? eğer öyleyse xmax tavsiye edecektim çünkü.

  • safepassage  (05.04.16 14:33:49) 
motor boyutları kastım.
endroya yolculuk

  • erty_ksk  (05.04.16 14:36:37) 
Yamaha mt serisi, 125cc biraz takil, sonra satarsin.


  • jimicik  (05.04.16 14:39:23) 
benelli tnt 25 ( tnt 250 değil) sıfırı 10 bin lira civarı .
italyan 250 cc 25 beygir civarı. ben güzel bi alternatif.

  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (05.04.16 14:45:23) 
Yamaha MT Hakkında iki kelam edeyim, MT-25 oturuş pozisyonu baya rahatsız, kendimin rahatsız oturuşlu bir motosikletim olmasına rağmen (ktm rc 200 kullanıyorum baya yatık kullanılıyor) MT-25'te rahat edemedim, sığamadım. 175 cm boy, 85 kg.
MT-125' e binmedim fikrim yok.

  • okumayi sevmeyen okur  (05.04.16 14:53:40) 
inazuma?


  • icim urperiyor  (05.04.16 15:32:14) 
chopper baya hamallık ve israf bence.
onun yerine al bi f650gs bak keyfine...

  • rentts  (05.04.16 15:49:11) 
eski bir kle kullanıcısı olarak temiz olanını bulursan kaçırma derim, çok sağlamdır, kara düzen çalışır. Yakıtı karbüratörlü olmasından dolayı yüksek denebilir. İkinci motor olarak düşünüyorum almayı.


  • mirty  (05.04.16 15:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.