[]

Telefon sorusu

Selam, biliyorum onlarca telefon sorusu var halihazırda ama malum her gün durumlar değişiyor. Bir telefon alacağım, bütçe 2bin civarı ama çok da telefona bağımlı bir insan değilim, yani aman en son çıkan şey bende olsun hevesim yoktur. Daha ucuza daha iyi bir öneriniz varsa onları da duymak isterim. Ne alayım?

Teşekkürler.


 
son fiyatını bilmiyorum ama ben geçen sene aldığımda bile 1.600-1.700 civarıydı sony xperia z2. şarjı ilk başlarda 3 gün gidiyor. düzgün kullanırsanız da 2.5 gün filan... acayip iyi yani. hiç donma tutulma filan da yapmadı. çok memnunum şahsen. büyük derseniz kardeşim de z3 compact kullanıyor bu ikisine bi bakın derim. fiyat performans muazzam. yani yenilemem gerekirse z5'le devam ederim diye düşünüyorum o derece memnunum.


  • drink the stars  (05.04.16 13:45:54) 
xiaomi mi5. hatta mi4 un 4gli olanini alsaniz bile uzuuun sure goturur. garantili mi4ler vardi piyasada


  • icim urperiyor  (05.04.16 13:48:52) 
sony xperia z5.

suya toza dayanıklı, 4k ekran hayvan gibi pil ve kamera var. 2000'e çok rahat bulursun.
  • babilbaligi  (05.04.16 14:03:35) 
yeni cikti ama iOS dusunursen:

iPhone SE 16 GB versiyonu 2000 lira imis. Telefonun iPhone 6S'ten farklari, 4.7" yerine 4" ekrani var, 3D touch yok ama sarj omru daha uzun (diyorlardi en azindan test etmedim).

ayni modelin amerika fiyati pasaport kaydi haric 1250 lira civarinda tabi ama imkanin yoksa yapacak bir sey yok.
  • buzzlightyear  (05.04.16 16:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.