[]

Güneş gözlüğü nereden alınır, tavsiye? :)

Arkadaşlar ben öyle optikçilere falan gidip yüksek para ödemek istemiyorum. Böyle gözlük de satan hoş butikler falan oluyor. Bildiğiniz önereceğiniz öyle yerler varsa yazar mısınız?




 
internette satış yapan çok yer var. isim hatırlamıyorum da google dan bulup alabilirsin ucuz yollu.


  • cekilmis gayfe  (05.04.16 13:11:43) 
decathlonda az model var ama güzel bence.


  • safepassage  (05.04.16 13:23:09) 
optikçiye git alacak gibi beğen bir tane yüzüne yakışan bir şey sonra onun mrka modelini öğren internetten al. atasun optikte haftasonu bir model buldum 150 tl idi internette 70 liraya buldum aynı modeli garantili kutusunda falan geldi.


  • yue  (05.04.16 13:23:30) 
abi rayban wayferro mu ne işte ondan alıyorsun, polarizesiz, mineral cam, mis, ben dunlop + raybana 300 mü ne vermiştim zamanında(tanıdık optikçi). her kuruşu hakkettiydi. zaten modası geçecek şeyler değil bunlar.


  • kargn  (05.04.16 13:27:12) 
sağolun varolun.. :)

50 civarı veririm diye düşünüyorum ben de. Bir de polarize istiyorum. Atasuna gittim adam kötüledi nedense. Ben denedim güzel halbuki..
  • xseddx  (05.04.16 13:29:26) 
araç kullanıyorsan mutlaka polarize al.


  • arnatuile  (05.04.16 13:36:56) 
açık deniz kaptanıysan polarize al ama dört tekerli araçta polarize biraz lüzumsuz bence. çok lüzumsuz değil tabii, biraz. asfaltın albedosu deniz kadar kötü değil. albedo dedim bak. çok teknik konuştum.


  • kargn  (05.04.16 13:43:45) 
bu arada, böyle böyle bitiriyosunuz küçük esnafı.


  • kargn  (05.04.16 13:44:58) 
kaptan ya da şoför değilim de hoşuma gidiyor polarizenin filtresi


  • xseddx  (05.04.16 13:53:49) 
butik gözlükçüler daha pahalı oluyor genelde siz bence kurumsallaşmış mı ne denir işte onları tercih edin. atasunda (ankarada) fırsat köşesi falan yapmışlar ben bir donna karan la bir dsquared2'ı beşyüz lira gibi bir fiyata aldım, ki uygun markalarda çok çok daha ucuzları var. önemli olan indirim kovalamak biraz, yapamıyorsanız hiç yoktan fırsat köşesi denen şeye bir bakın derim.


  • tepsi degilim ben  (05.04.16 17:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.