[]

elektro şok aleti

anlayanlar şu ürüne bakabilir mi?

www.hepsiburada.com

sizce nasıl bu alet alınır mı? elektro şok cihazı için çok uygun fiyatı işe yaramaz mı acaba?

youtube da videosu da var:
www.youtube.com

inşallah olmaz da çok zor durumda kalırsam ısırmalı falan köpekleri kaçırmak için kullanacağım.

 
köpek falan kaçıramazsın bununla. sen bunla köpeğe bişey yapana kadar köpek seni ısırmış olur mantıksız bir hareket olur.


  • dodi el ford  (05.04.16 11:57:49) 
  • kyha  (05.04.16 12:01:04) 
ultrasonik köpek kovucu al tırrek ana silahı yerine.


  • kyha  (05.04.16 12:02:23) 
kyha
onlar her köpekte işe yaramıyormuş ya çok araştırdım.

  • yue  (05.04.16 12:10:24) 
dodi el ford
nasıl bir şey önerirsin bir sürü çeşit var?
şu nasıl mesela kisiselguvenlikmalzemeleri.com
ya da şu www.elektrosokaletleri.com
  • yue  (05.04.16 12:15:47 ~ 12:18:06) 
ya aslında önerim köpeklerden korkmayıp üstüne yürümek falan ama hali hazırda fobik durumu olan bir insana bunu yaptırmak zor. örneğin ben arılardan çok korkuyorum siksen yürüyemem üstüne ama köpekten zerre korkmam bugüne kadar 1 köpek ısırmadı hatta sokak köpeklerine grup halindelerken saldırmışlığım vardır havlıyorlar diye, kaçmışlardı benden.
köpeklerden ciddi şekilde korkmuyorsan sokaktaki hayvanların saldırgan tavır sergilemeleri durumunda yapacağın bazı şeyler var onları okuyup öğrenebilirsin. köpeklerin sık olduğu bir nokta yolculuk ettiğin güzergahtaysa oradan geçerken uzunca bir sopa falan bulundurursan bulaşmazlar sana zaten. ne bileyim böyle yani şahsi fikrim :)

  • dodi el ford  (05.04.16 13:51:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.