[]

Numaralı gözlük kullananlar

Numaralı gözlük kullananlar güneş gözlüğünü Nasıl alıyor ? Güneş gözlüğü camına da numara ekletebilir miyiz




 
numaralı güneş gözlüğü alıyor arkadaşım, biraz kalın duruyor ama fena değil.


  • omonia  (05.04.16 11:40:47) 
Lens bütün sıkıntıyı çözer.


  • turuncu tonlarda  (05.04.16 11:45:43) 
lens + güneş gözlüğü veya numaralı güneş gözlüğü kullanıyorum ama numaralı güneş gözlüğünde çevçeve seçeneği çok azalıyor.


  • kuzey li  (05.04.16 11:53:26) 
Numarali gunes gozlugum var ve cok memnunum.


  • nick konusunda kararsizim  (05.04.16 12:03:37) 
lens + güneş gözlüğü en güzeli. istediğin model güneş gözlüğünü kullanabiliyosun bu durumda. diğer türlü seçenek çok az


  • animalman  (05.04.16 12:08:16) 
yılların gözlük kullanıcısı cevap versin. kullanmadığım yöntem kalmadı.

kolormatik kullandım, çirkin görüntüyü bir tarafa bırakırsak kapalı ortama girince hemen açılmadığı ve açılsa bile yine de hafif renkli kaldığı için rahatsız edici.

gözlüğün tepesine mandallanıp hodidi hodidi diye açılıp kapanan şeyleren kullandım, güneş açısından çok verimli, ama inanılmaz çirkin.

sapı ve burun yastığı olmatan ama birbirine esnek bir metal ile bağlanan, dört yanında tırnak olan bir şey buldum, böyle tırk diye çerçevere yanlardan tutturuyorsun. en güzelleti buydu. hodidi hodidi modeli gibi çirkin de değildi, aynen güneş gözlüğü gibi de duruyordu. tek problem, kendi çerçevenizin şekline uygununu bulmak biraz zor idi. hodidi hodidi olan çerçeveye uygun kesildiği için onda o problem yoktu. hala varsa değerlendirebilirsiniz.

beğendiğim bir güneş gözlüğü alıp, orijinal camlarını çıkarttırıp renkli numaralı cam yaptırdım. en güzeli, en şıkı bu oldu. ama camlarına da para verdiğiniz armani marka gözlüğün camlarını çıkartıp yerine gözlükçü imalatı cam takıldı. ayrıca illa numarasızını da taşımak lazım ki, kapalı ortama girince değiştiresin. bir de numaralı cam her çerçevere takılamıyor, seçeceğiniz modeller sınırlı.

hayatı lenste buldum. lensi takıyorsun, üstüne itsediğin gözlüğü takıyorsun, istediğin zaman çıkardığında hala görebiliyorsun.

lazer ameliyatı da düşünülebilir.
  • kibritsuyu  (05.04.16 12:51:28) 
kolormtik kötü seçim. göz ışığa duyarlılığını kaybediyor.
ben lens + g. gözlüğü aldım. çogzeldi başta, sonra üveit gibi bi şeyler oldu. tırstım, lensi bıraktım. numaralı gg aldım. gel gör ki numaralısını formlu, bombeli yapamıyorlar, dümdüz cam kullanıyorum. pek şık değil.

  • kargn  (05.04.16 13:39:56) 
Lens + istediğin gözlük. Gerisi yalan.

Numaraların yüksekse sıkıntı büyük. Gidiyorum gözlükçüye, abi numaralı güneş gözlüğü hagileri olur diyorum. Adam 30 tane model gösteriyor. sonra camların numarasını görünce 25'ini kaldırıyor. Kalan 5 tane de bildiğin dede işi.
  • arnatuile  (05.04.16 13:45:14) 
anladım, lense sıcak bakmıyorum lazer de su an mümkün değil en iyisi numaralı gözlükler


  • Erensq06  (05.04.16 18:09:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.