[]

Nasıl yapsam?

Merhaba,

Bundan 7 yıl önce yanlış yaptığım bir insan var. Pişmanlığım da o kadar zamandır benimle birlikte. Normal şartlar altında direk gider özrümü dilerim. Bu konuda en ufak egoist bir tarafımın olmadığını düşünüyorum. Ama şu an o insanın beni görmek, benden haber almak istemediğini biliyorum. Direk gidip "Ya ben zamanında böyle böyle yaptım, seni üzdüm özür dilerim." diyemememin sebebi budur.

Sosyal medya araçlarından takip ediyorum ve üzgün olduğunu görüyorum. Onun üzgün olması bana dert oluyor. Bir şekilde özür dilemem gerek. Ama nasıl bilmiyorum.

 
Lan bi akıl verin ya.


  • m3mphis  (05.04.16 02:46:05) 
yapabiliyorsan gidip yüz yüze konuş. önemli olan içten, samimi olmak. internet üzerinden istersen sayfalarca yaz, belli bir iletişime geçebilirsin hissiyat anlamında. yüz yüze olursa bu iş, belki daha az cümle kuracaksın ama halin tavrın çok daha fazlasını anlatacaktır.


  • naberabi  (05.04.16 02:52:32 ~ 02:52:44) 
Cevap için teşekkürler.

Farklı şehirlerdeyiz ama bir saniye tereddüt etmem. Tek sıkıntım beni görmenin ona daha fazla üzüntü vereceği gerçeği.
  • m3mphis  (05.04.16 02:57:41) 
Aradan 7 yil gecmis,ofkesi kullenmistir bence.

Naberabi nin dedigi gibi istersen once yaz,duruma gore kalkar gidersin.
  • brnbrs  (05.04.16 07:21:06) 
Ne kadar sizi görmek istemese bile onun da içinde kalmış bir sıkıntıdır muhtemelen bu.ve bence aradan zaman geçtikten sonra bir özür,bir pişmanlık duymak herkesi bir nebze de olsa rahatlatır.öfkesi belki dinmiştir biraz,belki sizi görmek onu sarsacaktır ama yıllar sonra bile onu düşünüp vicdan azabı çektiğinizi bilmek ona iyi gelecektir.gidip konuşun bence de yüz yüze.diğer türlü çok etkili olmaz.


  • aquarium  (05.04.16 09:40:45) 
Valla ben 2 tane kankitoma baya hıyarlık yapmıştım zamanında.
Daha sonra gidip, ikisinden de özür diledim. Ben bir hıyarım dedim.
Biriyle, ilk başta pek bir şey değişmedi ama zamanla yeniden baya yakınlaştık.
Diğeri, hala konuşmuyo benle ama olsun. Arada bir aklıma geliyor ve üzülüyorum ama napalım :/
  • tavukbanalop  (05.04.16 11:08:58) 
bu yanlışın ne olduğuna göre ve o insanın karakterine göre değişir. örneğin o kişi ben olsaydım, dert etmez ve bana iyi bir şekilde gelen birini geri çevirmezdim ama başkası farklı tepkiler verebilir, sen onu bizden daha iyi tanıdığın için buna karar verenin de sen olman gerek.


  • Apocalypse  (05.04.16 12:49:43) 
Apocalypse +1.

7 yıl önce içine dert olacak ne yanlış yaptın acaba? Bazı şeyler özür dilemekle telafi edilmiyor. Bence seni görmek istemeyecek kadar üzgün ve kızgın olduğunu düşünüyorsan hala, otur bir mesaj/mail yaz, uzun uzun anlat. Gördüğünde sinirlenilecek bir şey yaptıysan söylediğini de dinlemez büyük ihtimalle.

Mesaj/mail yaz içten bir şekilde neyi niye yaptığını ve yanlış olduğunu ne zaman, nasıl fark ettiğini, bunun senin içini nasıl yediğini anlat. Yüz yüze de özür dilemek istediğini belirt.
  • of dream and drama  (05.04.16 13:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.