[]

PKK'nın amacı Türk Hükümetini düşürmekse destekler misiniz?

Rusya dışişleri başkanın yazı işleri müdürü olduğu dergi kandilin iran tarafında bulunan pkk yöneticisi bayık'la yaptığı röportajın ana konusu bu. röportajda pkk'nın suriyede rusyanın elini güçlendirdiğini, operasyonlarına şekil verdiğinden bahsediyor.

Avrupa'nın başkentinde kırmızı bültenle aranan cinayetten hüküm yemiş terröristler serbestçe dolaşıyor, amerika'da erdoğan'a sevgi pankartı taşıyan kadın türkiye'deki "Düşünce suçları"nı protesto eden kalabalık tarafından linç edilmek isteniyor.

bir terrorist organizasyon hiç bir zaman diliminde bu kadar ilgi ve destek görmemiştir.

Türkiye'de bir canlı bomba eyleminde sol geçinen faşistler içlerinden "pkk değildir umarım" diye geçiriyor.

Terrörist saldırılar sizin düşüncenizle aynı doğrultuda ise, bu eylemleri destekler misiniz?

 
Evvela PKK'nın Türk hükümetiyle falan hiiiç işi gücü olmaz. Bilakis kolkola, omuz omuzadırlar. Maksatları da kasa kesedir. Türkiye'yi kemire kemire yiyorlar. Olan biten budur. Biri der görümcemin üzerine işediler ötekisi der kızımın ayakkabısını bağlamadılar vah vah tüh tüh aynı ortadoğu iğrençliği. Kardeşliklerini, benzerliklerini üslup ve icraatlarından seyret. Hepsi bir saltanat kurmanın peşinde biri vakıflar kurdurup destekleyip istikbalini garanti almaya çalışır ötekisi adamlarına sınırötesinde silahlı örgütler ve siyasi uzantılar organize ettirir başı sıkışınca hepsinin koştuğu patron aynıdır beyzbol sopalı olan. Velhasıl Passat mı çeksinler yanlarına?

Ha böyle anca dexer'ın ağzından duyulacak bir sorunun solution manuali var bende

Buna evet diyenler:

HDP'ye oy verenler, CHP'ye oy verenlerin nereden baksan yarısı, Cumhuriyet, Radikal, Birgün ve hatta belki inanmayacaksınız :) Sözcü okurları. Ekşisözlük'ün dörtte üçü.

Yaklaşık işte 25-30 milyona falan tekabül ediyor.

Dexer ile kafayı bozanların mental durumu Dexer'ınkinden daha sağlıklı değil.
  • Mulva  (04.04.16 23:46:16 ~ 06.04.16 00:34:08) 
O zaman Esad'ı devirmek için Işid'i destekleyenden ne farkımız kalır?

Hiç bir terör örgütünü hiç bir sebeple desteklemem.
  • otonom  (04.04.16 23:49:52) 
Pkk türk hükümetini neden düşürmek istiyor? Kendi amaçlarını uygulayabilmek için.

Kendi amaçları bir türk vatandaşı olarak benim işime geliyor mu? hayır.

O zaman bir vatandaş olarak pkk destekli bir hükümet devrilmesine onay veremem.
  • victum  (04.04.16 23:49:59) 
hayır. hükümeti rusya devirmek istese de onay vermem. abd devirmek istese de onay vermem. tayyip'i indireceksek biz indireceğiz. ruslar veya amerika gelip bizi kurtarsın diye birilerinden medet umduğumuz an feci yan basarız. tamam biz de dünya devi değiliz, maşayız eyvallah ama türkiye'yi liechtenstein'la veya ermenistan'la aynı kefeye koymamak gerekir. iç işlerimize kimse karışmasın mümkünse. putin denen gavat mesela erdoğan düşmanlığıyla türkiye'deki muhalif kesime yanlamaya çalışıyor. be eşeğin çocuğu sormazlar mı, senin derdin erdoğan'sa rusya'da çalışan ve okuyan binlerce türkü neden mağdur ettin?

türkü türk sker.
  • der meister  (04.04.16 23:58:35) 
pkk'nın amacı hükümeti düşürmek miymiş :))))))


  • cembacemba  (05.04.16 00:23:14) 
Kesinlikle desteklemem. Maalesef bu ülkenin solcularının en büyük hatası buradadır. Gezi parkında gördük ki oluşan kaostan faydalanmak isteyen çok insan var. Düşünün lgbt örgütleri bile işin içine girmişti. PKK doğrudan devlete saldırıyor. Onların hükümetle alakası yok. Ölen polis, asker, sivil Türk. Ben gezi parkını bile bu anlamda büyük bir başarısızlık ve beceriksizlik olarak görüyorum. Bu iş bizim sizi devirmeye gücümüz yetmiyor o zaman neden her haltı yemeyelim şekline dönüşüyor. Haklıyken haksız duruma düşülüyor.


  • dissendium  (05.04.16 00:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.