[]

Nasıl sevgili buluyorsunuz

Gerçekten merak ediyorum valla. Yani hiç mümkünmüş gibi gelmiyor bana. Son 1.5 senede tanıştığım, yaşım civarında olan insan sayısı 30'u geçmez herhalde. Bunların 20'si falan da rahat erkektir.

Bu durumda gerçekten nası bulunuyor lan? Yani sabahtan akşama 10 kişilik ofiste çalışıyorum zaten 6 gün. Bir gün de evimde dinleniyorum. Zaten dışarı çıkınca da hep daha önceden bildiğim 5-10 kişiyle takılıyorum. Bu tempoyla hayatta bir ilişkim olmazmış gibi geliyor bana.

Saykılı nası kırıcaz?

 
genelde buradan bulunuyor.


  • devilred  (04.04.16 21:29:59) 
mesela; iş temposu olmasına rağmen arkadaşların arkadaşlarıyla bir yerlerde tanışılıyor.

sana daha uygun gibi bu.

ne bileyim mesela yakın bir kız arkadaşla geçen gün buluştuğumuzda yanında iş yerinden 3-4 kız getirmişti. tam senlikmiş aslında :))

yok mu buna benzer şeyler?
  • kupigometa  (04.04.16 21:35:05) 
Sana kimse yazmıyor demek ki. Daha tarz olmaya çalış. Kursa falan yazıl.


  • dissendium  (04.04.16 21:47:36) 
Bulamıyoruz. Tek bi yakışıklı ortamdaki bütün dişileri s*k*yor çünkü ölücü, kezbanlarda buna fuck bodylik diyor, çünkü alayı ruhospu. Bunlardan arta kalanlar da kum gibi. Avucuna alsan parmak arasından süzülür akar gider. Kaba koysan zamanı göstermekten başka işe yaramaz. Rüzgarda savrulur gider, göze kaçar.


  • hasmetizm 2046  (04.04.16 22:00:27) 
bulma abicim boşver. olursa olur zaten, yani kader faktörü burada devreye giriyor. olursa olur derken, biriyle olacaksan, illa bir şekilde tanışırsın.

eklemek istediğim şeyler var: kaç yıldır sevgilin yok? ona göre biriyle tanışsan bile alışkanlıklardan ötürü her şeyi berbat edebilirsin. mesela aşağı yukarı 2 sene olacak, hayatımda biri yok. onu bırak karşı cinsle kahve içmeye bile çıkmadım. birinden hoşlansam, saçını çekerek belli etme yoluna gidebilirim, o derece uzak kaldım konulara.

bu hususa dikkat.
  • dead and broken  (04.04.16 22:13:55 ~ 22:17:08) 
Çok kötü durumdaysan tinder tarzi uygulama yükle telefonuna. Sevgili olamasaniz da saykilin kırılır.


  • damdanakan  (04.04.16 22:15:21) 
@kupigometa Yok kızlı erkekli grubumuz çok belli. Gelen giden olmaz oraya. Kızların da hepsinin sevgilisi var.

Diğer arkadaşlar benden sap desem yeridir.

@dissendium, doğrudur. Ama ben yazmasından ziyade etrafımda olmamasından söz ediyorum. Kurs falan da maalesef zamanım yok. Haftada 6, bazen 7 gün çalışıyorum.
  • noluyo yaa  (04.04.16 22:15:35) 
@damdanakan, Tinder'da hiçbir şey yok ki. Uygulama var da ayda bir eşleşme falan gelirse iyidir.

@dead and broken, olay bulup bulmamak değil. Tabii normalde olursa olur da, en yaşıma yakın insan benden 5 yaş büyük olunca ve tanışabilecek ortam olmayınca insan hiç bulamayacağını düşünüyor. notuna istinaden de, uzun vadeli hiçbir zaman olmadı zaten. Maksimum 2 ay falan. Son 2 seneyi göz önüne alırsak 2 kere oldu o da.
  • noluyo yaa  (04.04.16 22:17:55 ~ 22:19:01) 
tinder okcupid vs hikaye. İnternetten ya facebook'ta ilgi alanına göre olan gruplardan ya ekşiduyurudan falan bulursun belki. (ki buradan nasıl o kadar ilerletiyorlar aklım almıyor)

tinder'da seçilecek olsan zaten şu an da kızlar sana yazıyor olurdu. Bir arkadaşım geçen gösterdi, kız instagramda görüp facebooktan eklemiş, muhabbet etmişler. Kız buluşmak istiyor arkadaşım kaçmış resmen. Kadınların abazanları da var ve öyle çirkin bilmemne de değiller, ama şu ana kadar sana gelmedilerse ya fark edilirliğin düşük, yakışıklı değilsin vs vs.

saykılı, arkadaslarının arkadaşları ya da kurs-etkinlik yöntemiyle kırarsın belki. Henüz ben de kıramadım.
  • rodriguez2  (04.04.16 22:19:28) 
çekiyorum mersoyu önlerine mekana götürüyorum bi şişe jack açtırıyorum oradan da rezidansa geçiyoruz benim. genelde tek gecelik oluyor bazen de birkaç haftalık.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.04.16 22:22:47 ~ 22:33:35) 
Beterin beteri var diyerek arttırıyorum,

Sabahtan akşama 10 kişilik ofiste çalışmak vs. 23 Erkekle ticari gemide 6 ay kontrat

6 ay kontratın %88,12sinde karaya ayak basamamak
6 ay kontratın geri dönüşünde kimsenin beklememesi
6 ay kontratın geri dönüşünde normal arkadaşın bile kalmaması
6 ay kontratın geri dönüşünde herşeyin değişmesi
6 ay kontratın geri dönüşünde eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek vs. vs. daha da arttırabilirim ama parmaklarım ağrıdı yazmaktan :)
  • Northern Mariner  (04.04.16 22:27:10) 
@rodriguez2 Katılıyorum. Eşek gibi vücut çalışmam gerek bi ihtimal o noktaya gelebilmem için. Ona da değmez.


  • noluyo yaa  (04.04.16 22:46:42) 
Aktivite gruplarına takıl.


  • arnold schwarzeneger  (05.04.16 10:19:13) 
@arnold, zaman yok zaman :(. 7. gün bile çalıştığım oluyor.


  • noluyo yaa  (06.04.16 18:47:11) 
ben sevgilimle bi clubda tanışmıştım. hayatta "sevgili" bulunacak bir yer değildi, daha çok "et pazarı" bir ortam vardı ama olunca oluyor. cuma/cumartesi ufak konserler falan oluyor taksim'de, öyle ortamlarda kafa dengi insanlar bulunabilir. tabii nasıl biri arandığına da bağlı.


  • zwei bruste  (06.04.16 18:53:23) 
O zaman online dating.


  • arnold schwarzeneger  (06.04.16 21:33:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.