[]

bu çocuk iyi niyetli mi?

yeni freecycle sayfası olan atmaver'de bugün bir paylaşım açtım. kedi taşıma kutusu-kum kabı-küreği vs fazlalıklarınızı alabilirim diye. biri de mesaj atmış numarasını bırakmış.

ben de aradım. adam arabasıyla evimin yakınındaki durağa kadar geldi. kum kabı, kedi kumu, maması, küreği, mama kabı allah ne verdiyse getirmiş. üzerlerinde de etiket duruyor. ben de sordum 'yeni mi aldınız?' diye. 'eskiden kedim vardı bir veteriner arkadaşa vermiştim şimdi geri aldım' dedi. ama hepsi etiketli, paketi kapalı ürünler.

ben de üstelemedim. eve gelince yine aradı 'taşıyabildin mi?' diye. 1 dk konuşup kapattık. yarın kediyi almak için arabasıyla götürüp getirmeyi teklif etti. teşekkür ettim.

hani kötü niyetli olduğunu düşünmek istemiyorum ama fazla mı iyi niyetli acaba? var mı gerçekten bu kadar iyi niyetli insanlar?

 
mumkun. tedbir de iyi sey, tabii.


  • e haliyle  (04.04.16 21:05:43) 
facende bir tur atıp seni beğenmis ve bunu ilerletmek istiyor. bu kesin yani.
yardım işinden öte yani bu yaptıkları.

  • 1adam  (04.04.16 21:06:35) 
paketli etiketli olmayaydılar iyiydi de öyle olunca bir "acaba?" dedim ben şahsen.


  • devilred  (04.04.16 21:08:22) 
kötü niyetli olmak zorunda değil, seni beğenmiş ve ilgisini göstermek istemiş olabilir. temkini elden bırakmamak lazım ama direkt bişey var bunda diye yaklaşarak yaşamak zor olur bence.


  • baba jo  (04.04.16 21:08:23 ~ 21:08:40) 
kötü niyetten kastım 'yazıyor mu?' değil. yazabilir normaldir.
ne bileyim ben yardım yapacak olsam etiketini çıkarırdım mesela. ya da kumun-mamanın poşetini yırtar kullanılmış gibi yapardım.

  • cikolata selalesi  (04.04.16 21:11:03) 
oğlum adama tecavüzcü muamelemesi niye yapıyorsunuz. adam hoşlanmış olabilir, kur yapıyor olabilir. ya da sizden hoşlanmayıp sadece iyilik de yapıyor olabilir. neyin temkininden, tedbirinden bahsediyorsunuz. ulan şu kafalar yüzünden birine kahve içmeye gidelim mi derken yüzkez düşünüp,alkolle cesaret buluyoruz.


  • darksdantes  (04.04.16 21:11:03) 
@cikolata selalesi, içinde bulunduğun durum tuhaf geliyor diye bahsettiğin şekilde olsaydı tuhaf olmazdı diyorsun. ben ise kullanmadığım 0 bişeyi birine vermeyi daha değerli bulurum mesela, adamın yerinde olsam ve bana birisi "ya şimdi böyle verirsen tuhaf olur iyisi mi yırtıp ver" dese "ne alaka olm sıfır kullanılmamış ürün işte daha değerli böyle" derdim. düz adam denin bi tipimdir hani, erkeklerin geneli de böyle düşünür zaten.


  • baba jo  (04.04.16 21:24:10) 
Çok düşünme muhabbet etmeye istekli görünüyorsa biraz konuş, içgüdülerine güven. Hiç yol iz bilmiyor değilsin anlarsın nasıl bi tip oldugunu bir saat konuşarak genel fikir sahibi olursun yani. İnsanların çok küçük davranışlarında bile çok fazla bilgi olur, anlamaya çalış. Biz ne desek boş.


  • chiper  (04.04.16 21:31:10) 
kötü niyetliden kasıt yazmak değilse kötü niyetli değil, ama bariz yazıyor yazacak işte :) bu arada iyi yöntemmiş ha biraz parası varsa hoşuna giden kişilerde böyle şansını deniyor olabilir. Ha belki de ilk kez yapmıştır cidden eşyaları veriyordur falan, ama zaten biraz kedi muhabbeti açsan anlarsın bence.


  • rodriguez2  (04.04.16 21:52:29) 
biri de c.künü pantolonunda tutsun cevap verirken. topunuzun amaci seks mi lan?

yolda gördügümüz, disarida birakilamayacak kadar ufak gözleri kapali kediyi biz ne yapariz nasil yapariz derken kizin biri sahiplendi. ben bakarim dedi, ama hicbir fikri yoktu, ögrenci, bahceleri varmis zemin katta kaldiklarindan. numarasini aldim, anne sütü vs gibi bazi malzemeleri alip evine biraktim. gerekirse letisime gec vs demistim, bir daha görüsmedik.

kizin tipi falan umrumda degildi, hatirlamiyorum da zaten. önemli olan o kedicige yuva bulunmasiydi. düsünmeden yardimc olmaya calismisti. ne yaptiysam kar olarak görüyorum

sen tedbirli ol gene, malum nerde yasiyoruz belli ama iyi insanlar var. aksama yatarim diye evinde kedi taragi stoklamiyor insanlar.
  • Silesius  (04.04.16 23:22:38) 
Yürümüş inceden.


  • arnold schwarzeneger  (05.04.16 10:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.