[]

Duyuruda soru sorup sonra silmek

Arkadaş eğer maçanız yemiyorsa soruyu baştan sormayın. O kadar emek veriyoruz cevaplıyoruz sonra bir kezbanlık sonucu siliveriyorsunuz.
Bunu daha çok sözlük yazarı olmayanlar yapıyor.

Başka rahatsız olan yok mu? Duyuruya belli sayıda bir cevap geldikten sonra silinsin ama silineni cevap verebilenler görebilsin en azından. Yok mu böyle bir imkan?

Yeter artık valla sıktı.

 
Ya dademin bitane thy vardi okumadan masaustune geciyim dedim silinmisdi.ben de sevmiyorum silenleri dursun nolcak ki.icim icimi yiyo simdi ne sordu diye


  • eclipsed moon  (04.04.16 20:51:10) 
o thy olayi kendisi ifsa olmasin diye tahminimce. digerleri de kendinden iz kalmasin dusuncesinden olabilir.


  • evimin paspasi  (04.04.16 20:59:44) 
silinince emeğinizin gittiğini düşünüyorsanız cevap vermeyin siz de? silme gibi bir imkan varken istediğini yapma özgürlüğünde insanlar. on beş günde bir bu konuda açılan bu sitemli ya da atarlı duyurulardan bıktım ben de mesela.


  • devilred  (04.04.16 21:04:52) 
duruma göre değişiklik gösteriyor aslında.

ben de taş çatlasa birkaç kez sildim mesela. ama silme sebebim genelde acımasız cevaplardan dolayı oluyor. mesela "arkadaşım xxx şöyle şöyle yaptı. ben de kırıldım/anlam veremedim. haksız mıyım?" gibi sorular sorunca "arkadaşın mal, salak, embesil" gibi cevaplar da oluyor ve sonra arkadaşımın hakkında kötü yorumlar yapılınca üzülüyorum, sanki onu buralara malzeme etmişim gibi vicdan azabı çekiyorum ve siliyorum duyuruyu.
  • m e b  (04.04.16 21:09:33) 
devilred +1

kendinizi yormayın. soru sormak ve cevap vermek ne kadar ed'nin bir parçasıysa silmek de o kadar parçası. burası Wikipedia değil. sıradan bir soru cevap sitesi. emek falan diyorsanız bkz: blogging belki şanslıysanız para bile kazanırsınız. hadi yine iyisiniz.
  • quanche  (04.04.16 21:25:36) 
Bu konuda tek şikayet eden ben sanıyordum iyi oldu aydınlandım!

Açıkçası ben cevap verdiğimde o duyurunun bir parçası haline geliyorum. Duyuru sahibi silebilir ama benim silindiğinden haberimin olması ve verdiğim cevabı görebilmem güzel olur. yoksa duyuru sahibi silemesin demiyorum.

bu biraz da ahlakla alakalı bence. adam 20 kişinin cevap verdiği duyuruyu çekinmeden siliyorsa zaten baştan beri duyarsız bir varlıktır diye düşünüyorum. e duyarsız insan neden gelip duyuru açtın madem?
  • ozdek  (04.04.16 21:51:27) 
ben hiç iplemiyorum oh kafam rahat. veriyorum cevabımı geçiyorum, silerse silsin kalırsa kalsın. biraz umursamaz olun ya hu.


  • köstebek kurabiye  (04.04.16 22:01:38) 
düzenl sikayet ediyoruz bu konuda bir alternatif gelmedi henüz. cevap verme istegini törpülüyor bu durum.


  • Silesius  (04.04.16 23:25:04) 
arasıra yapıyorum bunu, yazdıktan sonra insan bazen pişman oluyor. hoş ben genelde sileceksem ya baştan yazıyorum ya da edit geçiyorum.


  • kuzey li  (04.04.16 23:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.