[]

Yunanistandan gelen mülteciler

Poltikiyatı tkaip etmemeye çalışıyorum. Hber seyretmiyorum, okumuyorum. O yzden uzağım çoğu şeyden.

EU nun verdiği ya da vereceği 3 milyon karşılığunda mı türkiye alacak tüm avrupa mültecilerini? O ülkelere çok mu geliyormuş.

O ülkedkei solclar, anarşistler filan eylem yapmıyor mu, böyle bir şeye ses çıkarıyorlar mı?

 
milyon değil milyar.

almanya için konuşucak olursam burda zaten her hafta mülteci karşıtı eylemler oluyor. kısacası avrupa kalifiye mülteciyi aldı gerisini bize postalıyor. bu arada demin forumda okudum mülteci diye gönderdiklerinin çoğu pakistanlı çıkmış, suriye savaşından kaçanlar değil yani. bu da avrupanın bize kazığıdır ki bize müstehaktır.
  • KidLazer  (04.04.16 15:05:38) 
tüm mültecileri almayacak ama çoğu bize kalacak evet. bu arada üstteki yorumda bahsedilen pakistanlı çıkma olayı bize kakalama değil. avrupa ve türkiye suriye dışındaki ülkelerden gelenleri mülteci olarak kabul etmiyor. avrupa'da olanlar türkiye'ye yollanacak, türkiye da bu kişileri sınır dışı edecek. tabii biz nasıl sınırdışı ederiz, edebilir miyiz o ayrı konu ama anlaşma böyle.


  • of dream and drama  (04.04.16 15:20:23) 
Üç ve üç toplam altı milyar dolar verecekler, vizeleri kaldırmaktan vazgeçerlerse hepsi tekrar oraya yığılır, keyifleri bilir.


  • i was made for you  (04.04.16 15:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.