[]

sicilya'da restorasyon için satılan köy evleri

t24.com.tr

haber bu. satın almak için nereye başvuruyoruz? bilen bulan yeşillendirsin abiler...


 
hocam sicak, mafya ve az nufusa varim diyorsan dusun derim. yoksa boyle garip sessiz bir yer sicilya. tabi kisiye gore.


  • evimin paspasi  (04.04.16 10:38:13) 
italyan mafyası kapatmıştır çoktan


  • probiyotik  (04.04.16 12:13:47) 
ya yok be hocam o işler o kadar basit değil. aynısını bosna falan da yapıyor. sorun şu ki o evi orjinal halinde restorasyon etmen gerekiyor. bunun içinde gidip arşivden evin yapım planını falan bulman gerekiyor ki o da varsa. yoksa zaten kalıyorsun.

hadi buldun diyelim. türkiyedeki gibi ahmet ustayı çağırayım yok. mimarlar mühendisler geliyor. çizimler hesaplamalar oluyor bir ton. mesela o ev taş. bilmem nereden çıkma şu tonda krem renk taş kullanılmış. hala çalışan bir yerse aynı taşı alıyorsun. değilse örnek alıp uygunluğunu onaylatıyorsun falan filan.

yani aslında sen tarihi eser satın alıyorsun ve o evleri restore etmek o kadar zor ki kolay olsa devlet yapar satar yada italyan halkı yapar.
  • ayiadam  (04.04.16 13:07:47) 
Tamam da nası bulurum bilgilerini? Bi fizibilite yapaydık iyiydi...


  • babilbaligi  (04.04.16 14:52:50) 
Haberlerin zaten turkce kaynagina ulasamazsiniz cunku yok. Ingilizce aratmaliydiniz.Burada biraz detay verilmis,

www.telegraph.co.uk

burasi da ilgili kurum gibi sanirim,

www.thesicilianvillacompany.com
  • evimin paspasi  (04.04.16 20:33:23 ~ 20:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.