[]

sticker iptalı hakkında

hacettepe üniversitesi beytepe kampüsü öğrenci evlerinde kalıyorum. geçtiğimiz çarşamba günü park yeri yüzünden bir güvenlik görevlisi ile münakaşa ettim. o da tutanak tutup araç sitickerımı iptal ettirmiş ve de genel sektreterlik tarafından bir daha aracıma sticker alınmaması konusunda karar alınmış.

1. benim evim kampüsün içinde kampüsün dışı 4 km uzakta ve de stickera 180 lira para verdim 2009 başında. bu karar adil midir?

2. münakaşa ilk önce güvenliğin bana hakareti ile başladı ben de karşılık verdim ve olayların saptıralarak tutanak tutulduğunu belirten bir itiraz dilekçesi verdim sonucunu bekliyorum.

bu konu hakkında tavsiyesi olan var mı acaba?

 
sen bi sticker hazirlayip arabana yapiştirsan?


  • all girls dream  (07.11.09 11:52:12) 
bir de savcılığa git ve şikayetçi ol, bana hakaret etti, üstüme yürüdü falan diye...
ifade vermek zorunda kalsın, uğraşsın biraz.
itiraz dilekçesinden sonuç alamazsan, genel sekreterliği taraf göstererek idare mahkemesinde dava açabilirsin..
idare mahkemesinde duruşmasız hallolacağı için, güzel bir dava dilekçesiyle, sticker hakkını geri kazanabilirsin. ama unutma, davayı tedbir istemli olarak açacaksın, yani, yürütmenin durdurulmasını da talep edeceksin.
itiraz dilekçenin sonucu bi gelsin hele.. ondan sonra tekrar yazarsan buraya ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım
  • de jure  (07.11.09 13:25:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.