[]

YDS sınavında olan bir kaç olay ve paranoya

Arkadaşlar selam,

27 mart tarihinde yds ye girdim, çevirmen olmam ve manyaklar gibi ingilizce bilgim sayesinde 90 üstü alacak şekilde 55-60 dakikada bitirdim.

Önümde dövmeli falan bir hatun oturuyordu, onun önündeyse yüzü bana dönük bir sekilde gözetmen.

Ben sıkıldıgımdan onu bunu ızlemeye ve hala sınavla cebellesenlere içimden '' haha koydum cocugu '' demeye başladım . Önümdeki hatuna bi kaç kez gözüm kaydı, bacaklarına falan hayvanca şehvet dolu bir sekilde baktım. Gözüm oraya kayıyordu- adeta duramıyordum.

sonra kız üstünü cıkarıp bana döndü ve .....

yok bu olmadı, sonrasında bi kac kez kimliğime baktılar, dısardan biri geldi bana baktı ve izledi, yanımda soru kagıdıma baktı. ben tabi şok. Bişi mi var dedim cevap vermediler.

cıkısta gozetmen kagıdımı aldı ve ayrı bir yere koydu, ustunde bisilere baktı, masanın sağ ustunde 3 imzalı bir tutanak vardı.


şimdi, pipiyi tutmus olabilirim abazalıktan dolayı vefakat pipinin kalibresi hakkında bilgi verebilir misiniz? KEsinlikle kopya yok, bilgisayarda anlasılır mı kopya olmadığı?

ayrıca sizce kuruntu mu yapıyorum?

ulan kopya cekmedigim ve 90 ustu aldıgım sınavdan dolayı ceza verirlerse bahtsız bedeviyim diye sokakta koşucam arkadaş...

Teşekkürler.

 
sınavın iptal edilmesini geçtim, ek bir karar alırlarsa 2 yıl boyunca ösym'nin yaptığı sınavlara başvuramazsın bile.


  • dead and broken  (03.04.16 19:47:50) 
O kameralara boşa mı koyuyorlar? itiraz edersin, bir şey olmadığı kanıtlanır.


  • stratejisizsiniz  (03.04.16 19:57:50) 
abi bir de o kadar duyuru açmıştın "yine oydum ydsyi, hadigit" diye. birilerinin gözü değmiş gibi.

sınavda böyle sıkıntılı durumlarda işlem yapacaklarsa ve tutanak tutulacaksa sana da haber veriyorlar diye biliyorum.
biraz daha bekle 14 nisanda sonuçlar açıklanacak, umarım sıkıntı çıkmaz.
  • MtKrt  (03.04.16 20:37:33 ~ 20:51:00) 
Tutanak tutarken haber verebilirler ama vermek zorunda değiller. Yine de muhtemelen bi şey çıkmaz ama kızın bacaklarına öyle bakman da çok çirkinmiş söylemeden edemedim


  • mezzosprite  (03.04.16 20:57:44) 
ben gözetmenlik yapıyorum sınavlarda. dışarıdan biri gelip sana baktıysa bina sınav sorumlusunu çağırmıştır. demek ki gözetmen bir şeyden şüphelendi.
tutanak her sınıfta olur. onu doldurmuşlar mıydı. yani el yazısıyla bir şeyler yazmışlar mıydı? standart tutanakta gelmeyenlerin tc'leri yazılır bir iki yere tik atarsın bir de imza olur o kadar. el yazısıyla bir şeyler yazdılarsa o zaman sana geçmiş olsun. yazmadılarsa sorun yoktur bence.

  • şubatsonrası  (03.04.16 20:59:59) 
Muhtemelen sınıfta 90 üstü tek sen alacağın için sıkıntı olmaz :)


  • intihar etsem de kendime gelsem  (03.04.16 21:13:41) 
olmaz bir şey.


  • glamdr1ng  (03.04.16 21:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.