[]

Samsung telefon J,A,S serisinden hangisi ?

Yeni bir telefon alacağım arkadaşlar lakin elimdeki telefon 4 senelik ömrünü tamamlayıp teknik aletler mezarlığına gömüldü.

Samsungdan bu 4 seneden ötürü gayet memnun olduğumdan tekrar Samsung almayı düşünüyorum. Bu 4 senede epey seri yapmışlar bende teknolojiden uzak bir şahıs olarak sormak istiyorum Bu 3 serinin birbirinden farkı nedır? J serisi A serisi bir de S serisi var bildiğim kadarıyla. Açıkçası J ve A serileri f/p açısından uygun gibi görünüyor. Hangi serinin hangi modelini önerirsiniz ?


 
asıl seri s serisi, bir de kalemli ve ekranı büyük olan note var bu ikisi samsung'un temel serileri. a serisi tasarım olarak iphone gibi metal kasa kullanan seri. j serisi ise s serisinin biraz daha orta düzey hali. anneme j5 almıştık gayet memnun ki arada ben de kurcalıyorum ve iyi telefon öyle çok teknoloji delisi değilseniz işinizi görür j serisi


  • nundu  (03.04.16 16:09:12) 
j5 kullanıyorum 6 aydır. gayet makul bir telefon. öyle aman uçsun kaçsın istemiyorsan kafi bir telefon. tek sıkıntısı dahili hafızası 8gb ve uygulamalar dahiliye yükleniyor. 4 gb zaten dahili işletim sistemi yiyor. bir yerden sonra yer kalmadı diyor. hani benim gibi root falan girmek istemeyenlerdensen arada canını sıkar ki ben bile artık root işine girsem mi demeye başladım. ama akıcı özellik olarak tatmin edici bir telefon.


  • ManikD  (03.04.16 17:58:18) 
s5 seni paklar hocam.
note da kalem o kadar cok kullanilan bir urun degil.

  • kingcyrax  (03.04.16 21:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.