[]

İngilizce yemek tarfini Türkçe'ye çevirmece.

Merhabalar

Bana şu cümleleri Türkçeye çevirebilir misiniz?

While sauce is simmiring, place eggplants in a bowl with the 2 tablespoons of olive oil, toss until the eggplant cubes are well coated. Transfer the eggplants to a large sized oven-proof pan and spread out in to one layer. Roast in the oven for about 15 minutes or until browned slightly.

Remove the pan from the oven. Place the roasted eggplants in the baking dish, spread tomato sauce evenly to cover the eggplants.

Bake uncovered for 20-30 minutes, until golden brown and bubbly. Remove from oven

Serve cold and sprinkle with fresh parsley before serving

 
baktım kimse çevirmemiş, elimden geldiğince çevireyim dedim :)

sos kaynarken, iki yemek kaşığı zeytinyağını kasedeki patlıcan küpleri tamamen bulanana kadar dağıtın. ardından patlıcanları genişçe bir tavaya/kaba (ısıya dayaanıklı olacak kimi kaynaklarda tava kimi kaynaklarda tabak olarak geçiyor bu kelime, siz google'a oven-proof yazın en iyisi görsellerden çıkarın ne kullanılacağını :)) serpiştirin.
yaklaşık 15 dakika, kızarıncaya kadar fırında kızartın.

tavayı/kabı fırından alın. pişirme kabına kavrulmuş patlıcanı yerleştirin ve domates sosunu patlıcanların üzerine eşit biçimde dökerek dağıtın.

sonra üstü açık olacak şekilde kızarıp kabarcıklı bir hal alana kadar 20-30 dakika pişirin.

servisten hemen önce üzerine taze maydonos serpiştirin, soğuk servis edilir.
  • dirty pussy and cock  (02.04.16 21:22:28 ~ 23:30:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.